Nedēļas nogalē Priekuļos Latvijas čempionāta otrais posms rollerslēpošanā

Šī nedēļas nogale Priekuļos solās būt aizraujoša

Nedēļas nogalē, 24. un 25. augustā, Priekuļos, slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis”, risināsies Latvijas čempionāta otrais posms rollerslēpošanā. Šis pasākums pievilks gan dalībniekus, gan līdzjutējus, jo tas solās būt ne tikai sacensību, bet arī sportsko garu iedvesmojoša nedēļas nogale.

FIS statuss pieaugušajiem un junioriem

Šīs sacensības ir īpašas, jo tām ir FIS (Starptautiskās Slēpošanas Federācijas) statuss. Tas nozīmē, ka dalībnieki, kā pieaugušie, tā juniori, sacentīsies augstā līmenī, iegūstot vērtīgas punktus un pieredzi nākamajām sacensībām. FIS statuss nodrošina arī starptautisku uzmanību, kas var sekmēt sporta attīstību Latvijā.

Sacensību formāts: klasika un brīvais stils

Sacensību laikā dalībnieki sacentīsies vidējā distancē klasiskajā stilā un brīvajā stilā. Rīkotāji ir izvēlējušies intervāla startu, kas ļauj katram sportistam demonstrēt savu spēku un tehniku, neradot nevajadzīgu konkurenci trasē. Tas piedāvā unikālas iespējas katram dalībniekam liecināt par saviem sasniegumiem.

Nepalaid garām šo notikumu!

Aicinām visus sporta entuziastus un līdzjutējus apmeklēt šo notikumu, lai atbalstītu savus mīļākos sportistus un vienkārši izbaudītu motorsportu Priekuļos! Aizraujošās sacensības un pozitīva atmosfēra solās būt šīs nedēļas nogales izcilais notikums. Iespējams, ka tas iedvesmos arī jaunākās paaudzes sportistus uzsākt savas rollerslēpošanas gaitas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas