• 2024. gada 2. augusts 21:46
  • Delfi
  • 7

"Nekas nav salīdzināms ar olimpiskajām spēlēm" – debitantes Caune un Lasmane komentē savus startus

Agate Caune stāsta par pusfināla izaicinājumiem

Latvijas skrējēja Agate Caune, kura piedalījās 5000 metru skrējiena pusfinālā Parīzes olimpiskajās spēlēs, piedzīvoja vairākus izaicinājumus. Sportiste atzina, ka, neskatoties uz grūtībām, viņa joprojām ir apmierināta ar sniegumu un pieredzi, ko guvusi. "Nekas nav salīdzināms ar olimpiskajām spēlēm. Šī ir unikāla pieredze, kas paliks manā atmiņā uz mūžu," sacīja Caune. Viņa uzsvēra, ka, lai gan rezultāti ne vienmēr atbilst cerībām, ir svarīgi izbaudīt katru mirkli un mācīties no pieredzes.

Rūta Kate Lasmane cīnās ar sacensību spiedienu

Savukārt trīssoļlēcēja Rūta Kate Lasmane stāstīja par izaicinājumiem, ar kuriem saskārās kvalifikācijas sacensībās. Viņas ieskrējiens neizdevās tā, kā cerēts, tomēr sportiste nešaubās par savu potenciālu un nākotnes mērķiem. "Olumpiskais starts ir milzīga atbildība, un tāpēc emocionālā spriedze ir augsta. Bet es saprotu, cik svarīgi ir mācīties no šādām situācijām," teica Lasmane. Viņa uzskata, ka katra pieredze, pat neveiksmes, ir solis tuvāk mērķiem un nākamajām sacensībām.

Abu sportistu kopīgais viedoklis par olimpisko pieredzi

Abas sportistes vienojās par to, ka olimpiskās spēles ir ne tikai par rezultātiem, bet arī par attiecībām, kas veidojas starp sportistiem un komandu. "Mēs visi esam šeit, lai atbalstītu viens otru un dalītos šajā fantastiskajā pieredzē," sacīja Caune. Lasmane papildināja, ka šāda veida pieredze stiprina komandas garu un mūsdienās svarīgāk par visu ir būt kopā un cīnīties par saviem sapņiem. "Nekas nav salīdzināms ar olimpiskajām spēlēm!" abu sportistu vārdi apstiprina šo pārliecību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas