Nepieciešami papildreisi? Līdzjutēji izrāda milzu interesi par RFS izbraukumu Eiropas līgā

RFS Spēļu Kalendārs Eiropas Līgā

Vakar tika oficiāli paziņots par Latvijas čempiones futbolā RFS spēļu kalendāru UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā. 24. oktobrī Viktora Moroza vadītā komanda dosies uz Vāciju, kur aizvadīs svarīgu maču pret Bundeslīgas klubu ''Eintracht'' Frankfurtē.

Līdzjutēju Sāga un Aviobiļešu Pieprasījums

Mačs Frankfurtē ir izpelnījies lielu uzmanību ne tikai no futbolā ieinteresēto rindām, bet arī no Latvijas līdzjutējiem, kuri izrādījuši milzu interesi par aviobiļetēm. Pēc pieejamās informācijas, Latvijas nacionālās lidsabiedrības ''airBaltic'' mājaslapā iepriekšējās 24 stundās tika fiksēts, ka vairāk nekā 686 cilvēki meklējuši reisu uz Vāciju, kas ir ievērojams pieaugums salīdzinājumā ar ierastajiem meklējumiem.

Reisa Cenu Pieaugums un Alternatīvas

Šāds pieprasījums ir ļāvis cenu līmenim strauji palielināties, radot bažas par to, vai ikviens interesents spēs atļauties lidošanu uz Frankfurtē. "airBaltic" jau ir informējusi par to, ka reisu skaits ir ierobežots, tādēļ līdzjutēji tiek aicināti laicīgi plānot ceļojumus.

Vai Sagaidīsim Papildreisus?

Ar tik lielu līdzjutēju interesi rodas jautājums par papildu reisiem. Vai ''airBaltic'' apsvērs iespēju pievienot papildreisi, lai apmierinātu pieauguma izsistīto pieprasījumu? Viss ir atkarīgs no pieejamajiem resursiem un pasažieru plūsmas prognozēm tuvākajās dienās. Latvijas futbolists cer uz to, ka viņu atbalstītāji varēs ērti doties uz šo nozīmīgo maču.

Futbola Zvaigznes un Fanu Atbalsts

Šis RFS izbraukums neapšaubāmi būs nozīmīgs posms komandai un veidos iespēju parādīt sava talanta spēku uz starptautiskās skatuves. Iedvesmojoties no fanu atbalsta, RFS futbolisti dosies laukumā, apzinoties, ka viņiem līdzi ir neskaitāmi viņu atbalstītāji, kas cer uz panākumiem un uzvarām Eiropā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas