NMPD plāno uzlabot brigāžu atbalsta centru infrastruktūruLatvijas ziņas
Foto un virsraksts: PRESS

NMPD plāno uzlabot brigāžu atbalsta centru infrastruktūru

Jauni uzlabojumi medicīniskās palīdzības infrastruktūrā

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) ir paziņojis par plāniem uzlabot brigāžu atbalsta centra infrastruktūru trīs Latvijas pilsētās - Liepājā, Cēsīs un Ogrē. Šie uzlabojumi tiek veikti, turpinot piesaistīt Eiropas Savienības (ES) fondu līdzekļus un ir daļa no ilgtermiņa attīstības stratēģijas.

Projekta mērķis un nākotnes ieguvumi

Saskaņā ar NMPD ārējās komunikācijas vadītājas Aritas Freimanes sniegto informāciju, šī iniciatīva ir būtisks solis, lai uzlabotu ātrās medicīniskās palīdzības pakalpojumus un nodrošinātu efektīvāku atbalstu mediķiem. Uzlabotā infrastruktūra ļaus nodrošināt ātrāku un kvalitatīvāku palīdzību pacientiem, kā arī uzlabos darba apstākļus mediķiem.

Eiropas Savienības fondu loma

Brigāžu atbalsta centru modernizācija ir saistīta ar ES fondu līdzekļu piesaisti, kas ļaus īstenot šo ambiciozo projektu. NMPD plāno pabeigt infrastruktūras uzlabojumus līdz 2029. gadam, kas liecina par ilgstošu ieguldījumu medicīnas sektorā un sabiedrības veselības uzlabošanu.

Sabiedrības atsauksmes un nākamie soļi

NMPD aicina sabiedrību aktīvi iesaistīties diskusijās par iecerētajiem uzlabojumiem, jo ir svarīgi ņemt vērā iedzīvotāju viedokļus un priekšlikumus. Plānots organizēt informatīvas tikšanās, kurās interesenti varēs detalizētāk uzzināt par plānotajām izmaiņām un izteikt savas atsauksmes, kas var palīdzēt tālākajos projekta posmos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas