No akrobātiskiem trikiem līdz uzspridzinātai skatuvei – kas sagaida šova "Ir talants!" atlasē šonedēļIr talants!
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:00
  • TV3
  • 33

No akrobātiskiem trikiem līdz uzspridzinātai skatuvei – kas sagaida šova "Ir talants!" atlasē šonedēļ

Šova "Ir talants!" trešā atlases kārta uzsākta

Šo svētdien, 20. oktobrī pulksten 20.30, TV3 kanālā risināsies šova “Ir talants!” trešā atlases kārta. Šoreiz uz skatuves kāps 12 talantīgi dalībnieki, kuri centīsies atstāt neaizmirstamu iespaidu uz gan tiesnešiem, gan skatītājiem.

Talanti no dažādām valstīm

Šonedēļ skatītājiem būs iespēja vērot ne tikai mūsu vietējos talantus, bet arī dalībniekus no Lietuvas un Ukrainas. Starptautiskā dalība sola vēl lielāku emociju un pārsteigumu pilnu šovu.

Jaunākā dalībniece

Īpaši jāizceļ, ka starp dalībniekiem šonedēļ ir arī tikai 8 gadus vecā jaunākā talanta pārstāve. Viņas performances noteikti būs acīmredzams pierādījums tam, ka talants nezina vecuma robežas.

Akrobātiski triki un spridzināšanas efekti

Šova "Ir talants!" atlasē netrūks arī akrobātisku triku un vizuālu pārsteigumu, kas sajūsminās gan tiesnešus, gan skatītājus. Jaunās idejas un sacensību gars uz skatuves izcels jauno talantu daudzveidību, palielinot konkurenci un emocionālo spriedzi.

Skatītāju gaidas

Arī šajā pusē solās būt emocionāli brīži, kad dalībnieki atradīsies uz skatuves, cenšoties parādīt visu labāko, kas viņiem ir. Skatītāji noteikti var gaidīt iepriecinošus un pārsteidzošus talantus, kas atstās paliekošu iespaidu. Šovā “Ir talants!” šonedēļ patiešām sagaidāmas neaizmirstamas un dažādas performances, kuras noteikti ir vērts redzēt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas