• 2024. gada 3. jūlijs 10:13
  • Delfi
  • 19

No Bufalo purva uz "Stenlija kausu štatu" – Zemgus Girgensons beidzot gatavs lielām uzvarām

Bufalo purva pamestās Zemgus Girgensons pievienojas Tampabejas "Lightning"

Šis pārejas periods starp sezonām NHL bija īpaši aktīvs, kur daudzas komandas veica būtiskus papildinājumus savām sastāvā. Viens no galvenajiem jaunajiem spēlētājiem ir Latvijas hokejists Zemgus Girgensons, kurš pēc vairākiem gadiem Bufalo "Sabres" komandas bija gatavs mainīt vidi un pievienoties Tampabejas "Lightning".

Zemgus Girgensons cer uz lielām uzvarām Tampabejas "Lightning" sastāv

Pēc tam, kad Zemgus Girgensons paziņoja par savu izvēli pievienoties Tampabejas "Lightning" komandai, viņš pauž savas cerības par veiksmīgu sezonu un cīņu par prestižo Stenlija kausu. Girgensons ir pārliecināts par savu spēju palīdzēt komandai sasniegt lielus panākumus un apstāties tikai pie uzvara.

Nacionālā hokeja līga (NHL) vēl nekad nav redzējusi tik lielas līgumpasīkšu vērtības kā šogad

Brīvo aģentu tirgus atvēršana ir iezīmējusi vēsturisku notikumu NHL, jo komandas kopumā izdala līgumus ar kopējo vērtību virs viena miljarda dolāru. Tas liecina, ka šī sezona var būt ļoti konkurences spēcīga un piepildīta ar aizraujošiem spēļu mirkļiem. Uz šāda fona Zemgus Girgensons pievienojas Tampabejas "Lightning", kurai ir lielas cerības uz veiksmīgu sezonu un cīņu par Stenlija kausu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas