No Denveras aizmainītais Redžijs Džeksons karjeru turpinās Filadelfijas "76ers"

No Denveras uz Šarloti un tālāk uz Filadelfiju

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Šārlotas "Hornets" ir paziņojusi par līguma izpirkumu ar savu jaunpienācēju Redžiju Džeksonu. Šis solis seko Džeksona nesenajai aizmaiņai no Denveras "Nuggets", kur viņš nebija spējis nostiprināties komandas sastāvā. Viņa pāreja uz "Hornets" šķita solīga, tomēr īsā laika posmā bija skaidrs, ka komanda meklē citas iespējas.

Jaunā iespēja "76ers" rindās

Saskaņā ar ESPN avotiem, Redžijs Džeksons visdrīzāk pievienosies Filadelfijas "76ers". Šī komanda, kas ik gadu spēcīgi cīnās par NBA titulu, meklē papildinājumus, lai uzlabotu savu sniegumu, īpaši pēc neizdevīgām izslēgšanas turnīra sīko spēļu sērijām. Džeksona iekļaušana sastāvā varētu būt izsistama kā jauna perspektīva un potenciāls visai komandai.

Redžija Džeksona karjeras ceļš

Redžijs Džeksons ir pazīstams kā spējīgs saspēles vadītājs, kurš iepriekš spēlējis vairākās NBA komandās, tajā skaitā Losandželosas "Clippers" un Oklahomasitijas "Thunder". Viņš ir ieguvis atzinību par savu spēju izveidot spēlētāju iespējas un aizsargāt pretinieku uzbrukumus. "76ers" fani cer, ka Džeksons varēs atgūt savu labāko formu un pievienot komandas uzbrukumam jaunu dimensiju.

Aizraujoša nākotne un fanu cerības

Fani Filadelfijā jau ir izteikuši sajūsmu par iespēju redzēt Džeksonu "76ers" sastāvā. Komandas vadībai ir svarīgi atrast variantus, kas varētu nostiprināt tās pozīcijas izslēgšanas turnīrā, un Redžija piesaistīšana varētu būt solis pareizajā virzienā. Laiks rādīs, vai viņa iekļaušanās komandas struktūrā sniegs ilgtermiņa rezultātus, tomēr pagaidām cerības ir augstas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas