• 2024. gada 16. septembris 13:44
  • JAUNS.LV
  • 6

Noklausies - pašmāju metālisti un Aija Vītoliņa piedāvā Jāņa Lūsēna dziesmas "Taisnība" jaunu versiju

Relicseed 20 gadu jubilejas koncerts

Latviešu metāla mūzikas grupa "Relicseed" ar lepnumu paziņo par savu 20 gadu jubilejas koncertu, kas paredzēts 25. oktobrī Rīgas "Palladium". Šī ir ne tikai jubileja, bet arī iespēja grupai sveikt savus fanu un godināt mūzikas ceļu, kas aizsākās pirms divdesmit gadiem.

Taisnība - jauna versija no Aijas Vītoliņas

Interesanti, ka jubilejas koncerta ietvaros "Relicseed" piedāvā jaunu versiju klasiskai dziesmai - “Taisnība”, kurai vokālu pievienojusi talantīgā Aija Vītoliņa. Šī sadarbība sola radīt spilgtu un emocionālu pieredzi, apvienojot metāla mūzikas energiju ar Aijas izteiksmīgo balsi.

Jauni pārsteigumi klausītājiem

Grupa "Relicseed" neapstājas pie “Taisnības” jauno versiju un plāno vēl vairāk pārsteigt savus klausītājus koncertā. Mūziķi solās atskaņot ne tikai savus populārākos hitus, bet arī jaunas dziesmas, kas varētu iekarot klausītāju sirdis un radīt īpašu atmosfēru. Koncertā gaidāma nemainīga enerģija un spēcīgas emocijas.

Noslēguma domas

Jāņa Lūsēna dziesmas “Taisnība” jauna versija ir tikai neliela daļa no tā, kas gaidāms "Relicseed" jubilejas koncertā. Šis pasākums solās būt ne tikai muzikāls, bet arī emocionāls piedzīvojums visiem metāla mūzikas cienītājiem. Gaidām ar nepacietību šo īpašo notikumu, kas pulcēs gan ilggadējus fanus, gan jaunus klausītājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas