Nopirksi, bet tāpat nevalkāsi - stiliste iesaka, kam teikt NĒ vasaras izpārdošanās

Nepirkumi, kas nenotiek tavā garderobē

Vasaras izpārdošanās ir laiks, kad veikalu plaukti ir pilni ar vilinošām atlaidēm, un daudzi no mums gūst kārdinājumu iegādāties nevajadzīgas lietas. Stiliste Dace Bahmane uzsver, ka lēta cena nevienmēr ir pietiekams iemesls, lai iegādātos apģērbu vai aksesuārus, kurus mēs patiesībā nevēlamies vai kuri mums nepiestāv.

Izvēlas kvalitāti, nevis kvantitāti

Bahmane rekomendē pievērst uzmanību kvalitātei, nevis kvantitātei. Dažreiz iepirkšanās steigā mēs varam iegādāties lietas, kuras vēlas pievilkt mūsu uzmanību, taču ilgtermiņā tās neapmierinās mūsu stilistiskos priekšstatus. Tādēļ rūpīgi izvērtē, vai nākamais pirkums tiešām būs noderīgs un piestāvēs tavam stilam.

Izvērtē garderobes saturu

Pirms iešanas veikalā, ieteicams izpētīt savu esošo garderobi. Jauni pirkumi bieži vien paliek nelietoti, ja tiem nav ko valkāt līdzās. Dace Bahmane aicina katram cilvēkam veikt ne tikai jaunu drēbju iegādes procesu, bet arī padomāt, vai kādas no iepriekšējām lietām varētu atkalstāvēties vai tikt ziedotam.

Emocionālais pirkums

Vēl viens svarīgs aspekts ir emociju loma iepirkšanās procesā. Dace Bahmane norāda, ka daudzi pirkumi tiek veikti emociju impulsu dēļ – kad mēs esam noguruši, garlaikoti vai satraukti. Pirms lēmuma pieņemšanas par pirkumu, atgādini sev, kā tu jutīsies, kad tas būs tavā garderobē. Vai tas tiešām liks tev justies labi?

Uzmanies no trendy priekšmetiem

Izpārdošanās laikā ir viegli iekrast trendy apģērbu lietās, kas nebūt neveido tavu ikdienas stilu. Bahmane iesaka izvēlēties klasiskus un universālus priekšmetus, kas būs atrodami tavā garderobē ilgtermiņā, nevis tikai sezonā.

Secinājums

Respektējot sevi un savu garderobi, mēs varam izvairīties no nevajadzīgiem pirkumiem un radīt kārtību savā drēbju skapī. Vasaras izpārdošanās piedāvā lieliskas iespējas, taču atceries, ka rūpīga izvēle ir labākais veids, kā panākt ilgtspējīgu stilu un ieguldījumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas