Nosauktas Latvijas sieviešu izlases kandidātes mačam pret olimpiskajām vicečempionēmBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Nosauktas Latvijas sieviešu izlases kandidātes mačam pret olimpiskajām vicečempionēm

Izlases kandidātes un treniņnometnes mērķi

Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Mārtiņš Gulbis ir paziņojis par 15 kandidātu vārdiem, kuriem būs iespēja piedalīties treniņnometnē pirms gaidāmām kvalifikācijas spēlēm Eiropas čempionātā. Šī ir svarīga sagatavošanās priekš Īrijas un Francijas izlasēm, un treneris cer, ka izvēlētās basketbolistes spēs parādīt vislabāko sniegumu.

Vajadzība pēc stipras sagatavošanās

Eiropas čempionāta kvalifikācija ir nopietns izaicinājums, un Latvijas valstsvienībai ir nepieciešama intensīva sagatavošanās. Treniņnometne ļaus komandai sastrādāties, attīstīt spēles taktiku un izstrādāt stratēģijas, lai efektīvāk cīnītos pret šīm stiprajām pretiniecēm.

Kandidātu izvēles process

Mārtiņa Gulbja izvēlētās basketbolistes atspoguļo ne tikai individuālos sniegumus klubu līmenī, bet arī komandas spēju un potenciālu. Latvijas Basketbola savienība ir pārliecināta, ka šīs basketbolistes būs spējīgas cīnīties par uzvaru, jo īpaši ņemot vērā Latvijas sieviešu izlases pozitīvo pieredzi iepriekšējās sacensībās.

Notikumu plāns un nākamie soļi

Treniņnometne ir tikai pirmais solis ceļā uz pozitīviem rezultātiem kvalifikācijas turnīra ietvaros. Tiks organizētas vairākas treniņu sesijas, kurās tiks pievērsta uzmanība gan fiziskajai sagatavotībai, gan spēles taktikai, kas ir vitāli svarīga, spēlējot pret tādām komandām kā Īrija un Francija. Visiem iesaistītajiem ir skaidrs, ka priekšā ir garš un izaicinošs ceļš uz uzvaru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas