• 2024. gada 16. septembris 12:53
  • JAUNS.LV
  • 7

Noskaties Filmu studijas RIJA kopražojuma animācijas filmas "Meitene dzinējsuns” treileri!

Filmu studijas RIJA jaunums

Latvijā gaidāma aizraujoša kinovērtība – Filmu studijas RIJA kopražojuma ģimenes animācijas filma "Meitene dzinējsuns" ir ceļā pie skatītājiem. Šī filma ir ieguvusi ievērojamus sasniegumus, tostarp tika izrādīta prestižajā Berlīnes kinofestivālā un saņēma Eiropas Kino akadēmijas nomināciju kā "Labākā Eiropas pilnmetrāžas animācijas filma".

Filmas sižets un tēmas

"Meitene dzinējsuns" stāsta par 11 gadus veco Mēriju, kas piedzīvo īpašu attiecību ar savu vecmāmiņu. Filmas centrā ir viņu kopīgās aktivitātes – veselīga ēdiena gatavošana, kā arī Mērijas sapnis par šefpavāra profesiju. Turklāt, notikumiem pievienojas interesants elements – ģimenes spoks, kas ir klāt, lai palīdzētu Mērijai garīgi atvadīties no omītes un tikt galā ar zaudējumu.

Filmas nākotne un pirmizrāde

Filma "Meitene dzinējsuns" tiks demonstrēta Latvijas kinoteātros no 11. oktobra, un tās iznākšana solās būt brīnišķīgs piedzīvojums visai ģimenei. Šis mūsdienīgs, smieklīgs un aizkustinošs stāsts par ģimenes saitēm un sapņiem noteikti piesaistīs daudzus skatītājus, sniedzot gan izklaidi, gan dziļas emocijas.

Noskaties treileri!

Lai iepriecinātu gaidītājus, filmēšanas komanda ir izlaidusi treileri, kas sniedz nelielu ieskatu šajā krāšņajā animācijas pasaulē. Noskaties to un sagatavojies neaizmirstamam ceļojumam kopā ar Mēriju un viņas dzinējusonu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas