• 2024. gada 16. septembris 15:02
  • Delfi
  • 5

Noslēdz lielāko biroja nomas darījumu Latvijā

Noslēdz lielāko biroja nomas darījumu Latvijā

IT uzņēmums "Atea Global Services" ir parakstījis līgumu ar nekustamo īpašumu attīstītāju "Vastint Latvia" par biroja telpu nomu. Šis darījums atzīmē nozīmīgu notikumu Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, kā arī nostiprina Rīgas pozīciju kā dinamisku un augošu uzņēmējdarbības centru.

Biroja telpu atrašanās vieta

Jaunās biroja telpas atradīsies "Magdelēnas kvartālā", kas ir viens no jaunākajiem un modernākajiem attīstības projektiem Rīgas centrā. Šī atrašanās vieta nodrošina uzņēmumam netraucētu piekļuvi dažādām transporta iespējām un tuvumā esošām pakalpojumu sniedzēju infrastruktūrām, kas ir būtiski svarīgi mūsdienīgai uzņēmējdarbībai.

Uzņēmuma plāni un izaugsmes perspektīvas

"Atea Global Services" ir pazīstams ar savu pielāgojamo pieeju IT risinājumiem un to attīstību, un šī jaunā biroja telpa pavērs jaunas iespējas uzņēmuma izaugsmei. Plānots, ka jaunajā ofisā tiks veidota moderna darba vide, kurā darbinieki varēs efektīvi sadarboties un attīstīt inovatīvas idejas, kas uzlabos uzņēmuma konkurētspēju tirgū.

Nekustamo īpašumu tirgus attīstība

Šis darījums arī apliecina dzīvotspēju un pieprasījumu pēc moderna biroja telpu nomas Rīgā. Lai gan Covid-19 pandēmija ietekmēja daudzus sektorus, nekustamo īpašumu attīstība turpinās pieaugt, un "Magdelēnas kvartāls" ir labs piemērs tam, kā uzņēmēji spēj pielāgoties jauniem apstākļiem un radīt pievilcīgas darba vides.

Noslēgumā

Ar "Atea Global Services" un "Vastint Latvia" panākto darījumu Latvija apliecina, ka pat sarežģītos laikos nekustamo īpašumu tirgus spēj ieinteresēt un attīstīties. Šis darījums ir ne tikai administratīvs solis, bet arī solījums par jaunu sākumu un attīstību visā nozarē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas