Noslēdzies "Bez Tabu" iknedēļas konkurss – zināms ĶEPA RAW FOOD dāvanas ieguvējs!Bez Tabu
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:02
  • TV3
  • 4

Noslēdzies "Bez Tabu" iknedēļas konkurss – zināms ĶEPA RAW FOOD dāvanas ieguvējs!

Noslēdzies "Bez Tabu" iknedēļas konkurss

Šonedēļ, Latvijas sabiedrībā populārais "Bez Tabu" šovs noslēdza savu iknedēļas konkursu, piedāvājot skatītājiem iespēju laimēt vērtīgas dāvanas. Šī konkursa mērķis ir ne tikai izklaidēt, bet arī izglītot sabiedrību par lolojumdzīvnieku aprūpi un veselīgu barošanu.

Uzdevums un pareizā atbilde

Kā daļa no konkursa, skatītājiem tika uzdots jautājums: “Kāds ir lolojumdzīvnieku (suņu) svaigbarošanas uztura procentuālais pamats?” Pareizā atbilde uz šo jautājumu ir: “70 % svaiga termiski neapstrādāta muskuļgaļa, 10% subprodukti, 10% kauli un 10% uztura bonusi.” Šī informācija ir īpaši svarīga suņu īpašniekiem, jo tā palīdz nodrošināt viņu mīluļu veselību un labklājību.

Laureāts un balva

Pateicoties pareizajai atbildei, tika noteikts laimētājs, kurš ieguva ĶEPA RAW FOOD dāvanu. Šī balva ir lieliska iespēja suņu īpašniekiem iepazīties ar svaigās barošanas konceptu un dot saviem mājdzīvniekiem veselīgu un sabalansētu uzturu. ĶEPA RAW FOOD piedāvā dažādas produktu sērijas, kas apmierina augstas kvalitātes barības standartus.

Sabiedrības atsaucība

Konkursa rezultāti liecina par lielu sabiedrības interesi par suņu barošanu un veselību. Daudzi skatītāji izteica savus komentārus un dalījās ar pieredzi, kā viņi baro savus mājdzīvniekus. "Bez Tabu" šovs ne tikai izglīto, bet arī veicina diskusijas par lolojumdzīvnieku veselību sabiedrībā, kas ir ārkārtīgi nepieciešami. Noslēgumā, šis konkurss vēlreiz pierāda, cik būtiski ir gūt informāciju par mūsu mīluļiem un nodrošināt viņiem vislabāko iespējamā barošanu. Apsveicam laimētāju un visus dalībniekus ar labo vēlmi sniegt saviem mīluļiem veselīgu dzīvi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas