• 2024. gada 16. septembris 12:58
  • TV3
  • 4

Noslēdzies "Bez Tabu" iknedēļas konkurss – zināms "KH7" balvas ieguvējs!

Konkurss "Bez Tabu" noslēdzies

Ikgadējais "Bez Tabu" iknedēļas konkurss ir noslēdzies, un dalībnieki ar nepacietību gaidīja rezultātus. Šoreiz azartiskā cīņā par balvu piedalījās daudzi, un beidzot ir zināms, kurš iegūst "KH7" balvu.

Pareizā atbilde

Kā zināms, dalībniekiem bija jāatbild uz jautājumu: “Cik dažādas produktu grupas ir KH7 tīrīšanas līdzekļiem?” Pareizā atbilde ir “5”. Šī atbilde ieguva visvairāk pareizo risinājumu, un dalībnieki izrādīja lielu interesi par šo populāro tīrīšanas līdzekļu zīmolu.

Balvas ieguvējs

Šoreiz "KH7" balvu ieguva [vārds un uzvārds], kurš, liekot uzsvaru uz tīrīšanas līdzekļu daudzveidību, apliecināja sava zināšanu līmeņa augstumu. Uzvarētājs saņems ne tikai [balvas apraksts], bet arī iespēju piedalīties nākamajos konkursos, kas var dot viņam vēl lielākas iespējas.

Nākamie konkursi un iespējas

"Bez Tabu" komanda aicina visus turpināt piedalīties nākamajos konkursos! Gaidām jaunas un aizraujošas iespējas, kas sniegs iespēju iepazīt jaunas preces un laimēt lieliskas balvas. Neaizmirstiet sekot līdzi jaunumiem un pievienoties nākamajam izaicinājumam!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas