Novērtē! Adriana Miglāne sasmīdina un saraudina Lietuvas "X Faktora" mentorus un skatītājusX Faktors
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. septembris 00:04
  • TV3
  • 27

Novērtē! Adriana Miglāne sasmīdina un saraudina Lietuvas "X Faktora" mentorus un skatītājus

Adriana Miglāne – Latviešu talants Lietuvā

8. septembrī Lietuvā notika mūzikas šova "X Faktors" pirmā atlases kārta, kurā dalību ņēma arī latviešu dziedātāja Adriana Miglāne. Šis pasākums piesaistīja ne tikai vietējo skatītāju, bet arī citu valstu auditoriju uzmanību. Adriana, kura jau iepriekš ir izpelnījusies atzinību Latvijā, šoreiz centās uzvarēt Lietuvas mentoru sirdis ar savām muzikālajām prasmēm.

Sasmīdina un saraudina mentorus

Adriana ieradās uz skatuves ar izcilu priekšnesumu, kas ne tikai likusi mentoriem smaidīt, bet arī raisījusi emocijas. Viņas izvēlētā dziesma aizkustināja daudzus klātesošos, un mentori atzina, ka ir visai grūti atturēties no asarām, klausoties viņas sniegumu. Šādu kombināciju – smieklus un asaras – ir grūti panākt, taču Adriana to izdarīja teicami.

Reakcijas no Lietuvas skatītājiem

Daudzi skatītāji, kuri sekoja šova notikumiem, bija sajūsmā par Adriānas izpildīto priekšnesumu. Sociālajos tīklos fani dalījās savās emocijās, rakstot, ka viņa ir jauno talantu zvaigzne, kas noteikti ir pelnījusi iekļūt tālākajos konkursa posmos. Adriana spēja uzrunāt ne tikai Lietuvas publiku, bet arī radīt interesi par savu mūziku ārpus Latvijas robežām.

Nākotne pēc "X Faktora"

Šī pieredze "X Faktorā" noteikti ir solis uz priekšu Adriānas karjerā. Ne tikai Lithuānas fani gaida viņas nākamo sniegumu, bet arī latviešiem ir liela cerība, ka šis šovs atvērs durvis jaunām iespējām. Adriana ir pierādījusi, ka ar savu talantu un apņēmību varētu sasniegt vēl vairāk, un mēs visi gaidām jaunumus no šīs talantīgās dziedātājas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas