• 2024. gada 16. septembris 09:27
  • Diena
  • 7

Ņujorkas galerijā Polina Berlin tiks atklāta Indriķa Ģelža personālizstāde Bingo Gaze

Indriķa Ģelža izstāde Ņujorkā

No 17. septembra līdz 24. oktobrim Ņujorkas galerijā _Polina Berlin_, kas atrodas Manhatenas sirdī, tiks atklāta latviešu mākslinieka Indriķa Ģelža personālizstāde _Bingo Gaze_. Šī izstāde solās būt vērtīgs ieguldījums Latvijas mākslas popularizēšanā ārzemēs un piedāvās unikālu iespēju iepazīt Ģelža radošo darbu.

Izstādes būtība un iedvesma

Indriķis Ģelzis ir pazīstams ar savu spēju apvienot klasiķu tradīcijas ar mūsdienīgu māksliniecisko izteiksmi. Izstāde _Bingo Gaze_ aplūkos tēmas, kas saistītas ar identitāti, ilūzijām un ikdienas dzīvi, izmantojot radošas metodes un krāsu paleti. Mākslinieka darbi aicina apmeklētājus padziļināti iegrimties gan savā, gan apkārtējā pasaulē.

Norises vieta un laiks

Izstāde notiks Ņujorkas galerijā _Polina Berlin_, kas ir pazīstama ar savu atvērtību jauniem un eksperimentāliem māksliniekiem. Apmeklētāji varēs iepazīt Ģelža darbu no 17. septembra līdz 24. oktobrim. Šajā laikā mākslinieks organizēs arī vairāku sarunu un meistarklašu ciklus, lai iesaistītu apmeklētājus diskusijās par mākslu un tās lomu sabiedrībā.

Aicinājums apmeklētājiem

Mākslinieks Indriķis Ģelzis aicina visus interesentus apmeklēt izstādi un piedalīties ne tikai mākslas skatē, bet arī sarunās par tās nozīmi un ietekmi uz sabiedrību. Darbu ekspozīcija solās būt ne tikai vizuāla baudījums, bet arī intelektuāla pieredze, kas veicina diskusijas par mākslas aktualitātēm mūsdienu pasaulē. Neizlaidiet šo izdevību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas