Oficiāli: Titulētais Mančīni pamet Saūda Arābijas izlases trenera amatuFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Oficiāli: Titulētais Mančīni pamet Saūda Arābijas izlases trenera amatu

Mančīni oficiāli pamet izlasi

LETA--AP. Itāļu futbola speciālists Roberto Mančīni oficiāli ir pametis Saūda Arābijas vīriešu futbola izlases galvenā trenera amatu. Šo paziņojumu ceturtdien izdarīja Saūda Arābijas Futbola federācija, atklājot, ka ir notikušas sarunas starp federāciju un treneri, kā rezultātā tika pieņemts lēmums par atstāšanu.

Karjera Saūda Arābijā

Mančīni pievienojās Saūda Arābijas izlasei 2022. gadā, pēc tam, kad iepriekš bija guvis starptautisku atzinību ar Itālijas izlases vadīšanu. Viņa vadībā komanda piedzīvoja dažādus panākumus, tostarp kvalifikāciju uz lielajiem turnīriem un uzlabojot spēlētāju sniegumu.

Federācijas paziņojums un nākotnes plāni

Saūda Arābijas Futbola federācija izteica pateicību Mančīni par ieguldījumu un vēlējās veiksmi nākotnē. Šobrīd federācija aktīvi meklē jaunu galveno treneri, kas varētu turpināt attīstīt valsts futbolu un sagatavot komandu nākamajiem izaicinājumiem.

Reakcijas no futbola aprindām

Trenera atkāpšanās izraisījusi plašu diskusiju futbola aprindās, un daudzus pārsteidzīja šis lēmums. Daudzi eksperti uzskata, ka Mančīni ir atstājis pozitīvu ietekmi uz izlasi, taču arī norāda uz izaicinājumiem, ar kuriem komanda saskārās viņa vadībā. Komentētāji prognozē, ka nākamais treneris saskarsies ar augstām cerībām un izaicinājumiem, kas saistīti ar futbolu Saūda Arābijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas