Oktobra pilnmēness!Bez Tabu
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:11
  • TV3
  • 4

Oktobra pilnmēness!

Oktobra Pilnmēness Ilūkstē

Oktobris ir laiks, kad daba pārvēršas, un mēness spīd īpaši spoži. Šajā mēnesī, kad naktis kļūst garākas un vēsākas, mēs varam baudīt brīnišķīgu dabas parādību - pilnmēnesi. Šogad īpaša uzmanība tiek pievērsta oktobra pilnmēnesim, kas iepriecina mūsu acis.

Bez Tabu Prieka dēlī dalās Ināra

Populārajā sociālajā tīklā "Bez Tabu" Prieka dēlī ir ienākusi jauna ziņa no Ināras, kas dalās savās sajūtās un pieredzē par oktobra pilnmēnesi Augšdaugavas novadā, konkrēti Ilūkstē. Viņa stāsta par to, kā pilnmēness ietekmē viņas noskaņojumu un ikdienas dzīvi, aicinot citus dalīties savos stāstos.

Mēness un tā simbolika

Mēnesim ir ilgstoša simboliska nozīme, kas saistīta ar mūsu emocijām un garastāvokli. Vairāki pētījumi ir parādījuši, ka pilnmēness var ietekmēt cilvēku uzvedību un jūtas. Šis laiks bieži vien tiek saistīts ar jauniem sākumiem, radošumu un patinieku vēlmi meklēt savas iekšējās patiesības.

aktivitātes zem pilnmēness

Ilūkste un tās apkārtne piedāvā daudzas iespējas, kā izbaudīt oktobra pilnmēnesi. Ikviens aicināts doties pastaigā dabā, organizēt naktspārgājienus vai pat meditācijas sesijas, lai izjustu šī brīnišķīgā debesu parādības ietekmi. Iedzīvotāji var savus stāstus par pilnmēness pieredzi dalīties ar Ināru un citiem sociālajos tīklos.

Nobeigums

Oktobra pilnmēness ir ne tikai dabiska parādība, bet arī iespēja apdomāt savu dzīvi, emocionālo stāvokli un attiecības ar dabu. Ilūkstes iedzīvotāji ir aicināti pievienoties kopīgām aktivitātēm un dalīties savās sajūtās, lai kopā veidotu skaistāku un harmoniskāku vidi. Mēs ceram, ka šis pilnmēness ienesīs gaismu un prieku katra sirdī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas