olearysRedakcija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

olearys

Restorāns "Olearys" atver jaunu filiāli centrālajā Rīgā

Restorāns "Olearys", kas izcelies ar savu ērtu atmosfēru, lielisku ēdienu un sporta spēļu tiešraides pārraidēm, ir atvēris jaunu filiāli centrālajā Rīgā. Šis populārais restorāns ir ieguvis daudzu iemīļotu vietu sirdis, un jaunā filiāle būs lieliska iespēja iepazīties ar "Olearys" piedāvājumu arī pilsētas centrā.

Restorāns "Olearys" piedāvā bērniem draudzīgu atmosfēru

Viena no "Olearys" filiāļu lieliskajām īpašībām ir tā bērniem draudzīgā atmosfēra. Restorāns ir domāts visai ģimenei, un bērniem ir īpaši piemērotas izklaides un ēdienkarte, kas apmierinās arī visprasīgākos mazos gourmandus.

Restorāns "Olearys" piedāvā plašu pārtikas un dzērienu izvēles klāstu

"Olearys" ir ieguvis atzinību ar savu plašo pārtikas un dzērienu izvēles klāstu, kurā ietilpst gan amerikāņu klasiskie burgeri, gan gardas sulas un kokteiļi. Neatkarīgi no jūsu izvēles, "Olearys" piedāvās garšīgu piedzīvojumu.

Restorāns "Olearys" rīko īpašus pasākumus un izklaides vakarus

Lai papildinātu jau tādām piedāvājumam, "Olearys" regulāri rīko īpašus pasākumus un izklaides vakarus. Tā ir lieliska iespēja satikt jaunus cilvēkus, izklaidēties un baudīt ēdienu un dzērienu kopā ar draugiem un ģimeni. Šie ir tikai daži iemesli, kāpēc "Olearys" ir kļuvis par iemīļotu vietu gan vietējiem iedzīvotājiem, gan tūristiem. Ja vēlaties baudīt labu ēdienu, draudzīgu atmosfēru un izklaides vakarus, "Olearys" noteikti ir vērts apmeklēt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas