Olimpietis gūlies zem skalpeļa – BMX braucējam Krīgeram veikta operācijaRiteņbraukšana/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 5. augusts 09:17
  • Delfi
  • 20

Olimpietis gūlies zem skalpeļa – BMX braucējam Krīgeram veikta operācija

Olimpietis cietis kritienā

Latvijas BMX braucējs Kristens Krīgers ceturtdien piedzīvoja dramatisku kritienu Parīzes olimpisko spēļu BMX sacensību otrajā ceturtdaļfinālā. Šī nelāgā incidenta rezultātā sportists guva traumu, kas prasīja steidzamu medicīnisku iejaukšanos.

Veiksmīga operācija

Pēc kritiena Krīgueram tika veikta kakla skriemeļa operācija, kuras rezultāti ir veiksmīgi. Par to sportists informēja savus sekotājus sociālajā tīklā "Instagram", paužot cerību par ātru atveseļošanos. "Viss ir bijis labi," raksta Krīgers, daloties ar savām sajūtām pēc operācijas.

Atjaunošanās process

Neraugoties uz negadījumu, Krīgers izteica pateicību saviem faniem un atbalstītājiem par sniegto atbalstu šajā grūtajā brīdī. Lai arī ceļš uz atveseļošanos būs garš un sarežģīts, viņš ir apņēmies atgriezties sacensībās cik drīz vien iespējams.

BMX sporta nākotne

Kristens Krīgers ir viens no talantīgākajiem Latvijas BMX sportistiem, un viņa darbs sportā ir iemantojis lielu atzinību. Viņa atgriešanās pie BMX sacensībām būs svarīgs notikums ne tikai viņam, bet arī Latvijas BMX sabiedrībai kopumā, kas cer, ka viņš drīz varēs atgriezties trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas