Olimpietis Miks Zvejnieks organizēs sporta izaugsmes forumuCiti
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 15:52
  • TV3
  • 7

Olimpietis Miks Zvejnieks organizēs sporta izaugsmes forumu

Foruma mērķi un nozīme

Šonedēļ, 26. oktobrī, Mārupē, “Hercogs Garden” telpās, norisināsies Sporta Izaugsmes Forums, kuru organizē bijušais kalnu slēpotājs un 2022. gada Ziemas Olimpisko spēļu dalībnieks Miks Zvejnieks. Šis pasākums ir iecerēts kā platforma, kurā sporta nozares profesionāļi, jaunie sportisti un entuziasti varēs dalīties pieredzē un zināšanās, kā arī gūt iedvesmu jaunām iespējām sportā.

Pasākuma programma un runātāji

Foruma ietvaros paredzētas lekcijas, diskusijas un praktiskās darbnīcas, kurās piedalīsies pazīstami sportisti, treneri un eksperti. Miks Zvejnieks uzsver, ka ir svarīgi nodrošināt atbalsta un izglītības iespējas jaunajiem sportistiem, kuri cenšas sasniegt augstākos mērķus, un dalīsies ar savu pieredzi, kas iegūta gan treniņos, gan sacensībās.

Reģistrācija un dalība

Ikviens interesents ir aicināts piedalīties forumā, reģistrējoties iepriekš. Šis pasākums ir lieliska iespēja ne tikai gūt jaunas zināšanas un prasmes, bet arī veidot jaunus kontaktus un sadarbību sporta nozarē. Miks Zvejnieks cer, ka forumā piedalīsies daudzi jaunieši, kuriem sports ir kļuvis par dzīvesveidu.

Noslēguma doma

Sporta Izaugsmes Forums ir solīgs solis Latvijas sporta attīstībā, un Mika Zvejnieka iniciatīva pierāda, ka sportisti ir ne tikai dalībnieki, bet arī aktīvi veidotāji, kuri cenšas uzlabot vidi ap sevi un atbalstīt jaunās paaudzes sportistus. Sekojiet līdz jaunumiem un nekavējieties piedalīties šajā iedvesmojošajā pasākumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas