Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā notiek izšķirošās grupu spēles – Latvijas basketbolisti uzzinās savus pretiniekus pusfinālāParīzes OS kvalifikācija
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 4. jūlijs 11:19
  • TV3
  • 16

Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā notiek izšķirošās grupu spēles – Latvijas basketbolisti uzzinās savus pretiniekus pusfinālā

Izšķirošās grupu spēles Parīzes olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā

Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs Rīgā turpina attīstīties, un šajā posmā notiek izšķirošās grupu spēles, kas noteiks tālāko norises gaitu.

Latvijas basketbolisti cīnās par vietu pusfinālā

Piektdien arī Latvijas basketbolu izlase spēlēs savu izšķirošo grupu spēli, lai noskaidrotu savu iespējamo ceļu uz pusfinālu olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā.

Pretinieki pusfinālā vēl nav zināmi

Latvijas basketbolisti uzzinās savus pretiniekus pusfinālā tikai pēc izspēlētās izšķirošās grupu spēles, kurā būs noskaidrots, kura komanda spēlēs par uzvaru un tiksaijas vietu pusfinālā. Šis posms ir ļoti svarīgs Latvijas komandai, un līdz ar to tiek gaidītas spilgtas un aizraujošas spēles no mūsu basketbolistiem. Paliksim līdzi, lai uzzinātu jaunumus par iznākumu un Latvijas izlases tālāko ceļu šajā olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas