Operas dīva Inese Galante: Mums visiem ir vajadzīgs miers un mīlestībaCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 23. augusts 07:13
  • NRA
  • 9

Operas dīva Inese Galante: Mums visiem ir vajadzīgs miers un mīlestība

Inese Galante aicina uz miera un mīlestības vērtībām

Pasaulslavenā operas dīva Inese Galante ir ne tikai unikāla soprāna īpašniece, bet arī iedvesmojoša personība, kas bieži vien runā par svarīgām dzīves vērtībām. "Mums visiem ir vajadzīgs miers un mīlestība," uzsver Galante, izsakot vēlējumus, kas attiecas uz visu pasauli.

Mūzikas spēks saliedē cilvēkus

Galante uzsver, ka mūzika ir unikāls veids, kā cilvēki var savienoties un piedzīvot skaistus momentus kopā. "Es mums visiem gribētu novēlēt, lai pasaulē ir miers. Lai skan mūzika, lai cilvēki cits citu satiek koncertos, kas ne tikai sniedz baudījumu acīm un ausīm, bet arī pabaro un nomierina dvēseli," viņa piebilst. Šie vārdi atgādina, cik svarīgi ir radīt kopīgas pieredzes, kas saliedē sabiedrību.

Apziņa un laime

Pasaulslavenā māksliniece uzsver, ka laime un apgaismība ir būtiskas, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi. "Lai valda mīlestība un ikvienam ir smaids uz lūpām. Jo, kad esam laimīgi un apgaismoti, nekas vairs nesāp un nedraud," saka Galante, uzsverot optimisma un pozitīvā noskaņojuma nozīmi ikdienā. Viņas vārdi iedvesmo daudzus un mudina meklēt gaišās puses pat grūtajos brīžos.

Inese Galante kā mūzikas vēstneša loma

Kā prestižā klasiskās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Ineses Galantes talanti» iniciatore, Inese Galante ne tikai atbalsta jaunus talantus, bet arī cenšas veicināt interesi par mūziku visā pasaulē. Viņas darbs žūrijā ļauj viņai sniegt padomus un iedrošinājumu jaunajiem māksliniekiem, kas seko viņas pēdām. Inese Galante ir neapšaubāmi iedvesmojoša figūra, kuras vārdi un rīcība ir vērsta uz pasaules labāku nākotni, kur mūzika, miers un mīlestība ir centrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas