Operdziedātāja Marlēna Keine. Uzticīga savām vērtībāmCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 20. septembris 08:03
  • NRA
  • 12

Operdziedātāja Marlēna Keine. Uzticīga savām vērtībām

Marlēna Keine: Operdziedātāja ar sirdsdarbību ģimenē

Operdziedātāja Marlēna Keine ir zināma ne tikai ar savu izcilo balsi un muzikālajiem sasniegumiem, bet arī ar savu veltījumu ģimenei. Viņas viedoklis par ģimenes nozīmi ir skaidri izteikts: «Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka bērni ir lielākā ģimenes svētība.» Šis apgalvojums liecina par viņas dziļo emocionālo saikni ar bērniem un vēlmi veidot spēcīgu ģimenes vidi.

Vērtības un izvēles

Marlēna apzinās, ka sievietei bērnu dēļ nekas nav jāupurē, un kopā ar savu vīru viņa ir spējusi izveidot līdzsvaru starp mākslinieces karjeru un mātes pienākumiem. «Katram ir savi apstākļi un dažreiz savus plānus uz kādu laiku ir jānoliek malā,» viņa atzīst. Šis principa ievērošana ir svarīga, jo tas veido lielāku sapratni par ģimenes atbalsta lomu.

Atbalsts un piepildījums

Marlēna uzskata, ka atbalstoša ģimenes vide ir būtiska, lai sasniegtu laimi un piepildījumu. «Ja ģimene var un spēj būt atbalsts brīžos, kad tas ir vajadzīgs, tā ir laimes un piepildījuma sajūta,» viņa piebilst. Viņas vīrs, kā arī abu dēli – Ričards un Deivids – ir viņas dzīves centrālais balsts, kas ļauj viņai turpināt attīstīt savu karjeru, tajā pašā laikā sniedzot iespēju būt klāt saviem bērniem.

Marlēnas nākotnes plāni

Neskatoties uz izaicinājumiem, Marlēna ir apņēmības pilna turpināt savu radošo ceļu un attīstīties kā māksliniece. Viņas piemērs liecina par to, ka ir iespējams apvienot mātes lomu ar profesionālajām ambīcijām, un viņas stāsts ir iedvesma citiem, kas cenšas sasniegt savus mērķus, vienlaikus atbalstot ģimeni. Marlēnas dzīve un darbs ir apliecinājums tam, ka mīlestība un atbalsts ģimenē var radīt brīnumus ne tikai mājās, bet arī ārpus tām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas