• 2024. gada 28. jūlijs 23:57
  • Delfi
  • 34

Osorio pēc uzvaras pār Ostapenko: esmu laimīga, lepna un aizrauta

Osorio svin uzvaru olimpisko spēļu turnīrā

Kolumbijas tenisiste Kamila Osorio pēc aizraujošās uzvaras pār Latvijas spēlētāju Jeļenu Ostapenko parādīja lielu prieku un lepnumu. Šī uzvara, kas notika olimpisko spēļu turnīrā, ir viena no nozīmīgākajām mirkļiem Osorio karjerā, un viņa to ir pelnījusi.

Prieks un lepnums

Pēc mača Osorio atklāja savas emocijas, sakot: "Esmu laimīga, lepna un aizrauta. Šī uzvara ir liels solis manā karjerā, un es nevaru būt laimīgāka par to, ka man izdevās pārvarēt šādu spēcīgu pretinieku." Tenisiste skaidri izteica, cik liela nozīme viņai ir šādām uzvarām, un cik motivējoši tās ietekmē viņas turpmākos mačus.

Konkurence un komandas darbs

Osorio uzsver, ka šāda līmeņa turnīros konkurence ir ļoti spēcīga, un tas prasa ne tikai individuālos prasmes, bet arī komandas atbalstu. "Mani treneri un mana komanda ir bijusi lieliska, un bez viņiem šī uzvara nebūtu iespējama," viņa piebilda, atzīstot, cik svarīgi ir strādāt kopā, lai gūtu panākumus.

Perspektīvas nākotnei

Pievēršoties nākotnei, Osorio pauda savu apņēmību turpināt strādāt smagi un uzlabot savas prasmes. "Es vēlos palikt koncentrējusies un izbaudīt katru brīdi laukumā," viņa teica. Kolumbietes fani var gaidīt aizraujošus brīžus, jo viņa turpinās sacensties ar saviem vislabākajiem spēkiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas