Ostapenko cīnīsies par Sinsinati 1/8 finālu un pasaules ranga desmitniekuTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ostapenko cīnīsies par Sinsinati 1/8 finālu un pasaules ranga desmitnieku

Ostapenko cīnīsies Sinsinati

ASV pilsētā Sinsinati turpinās prestižais "WTA 1000" tenisa turnīrs, kurā piedalās labākās pasaules tenisistes. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko ir ierindota kā viena no Turnīra favorītēm un gatavojas pārvarēt otro kārtu.

Otrais raunds pret Avanesjanu

Plkst. 18.00 pēc Latvijas laika Ostapenko stāsies pretī armēnietei Elinai Avanesjanai. Šī būs svarīga cīņa ne tikai turnīra ietvaros, bet arī Latvijas tenisistes centienos iekļūt pasaules ranga desmitniekā. Ostapenko šobrīd ir tuvāk savam mērķim, un šis mačs varētu būt izšķirošs viņas karjerā.

Motivācija un noskaņojums

Aļona Ostapenko ir pazīstama ar savu agresīvo spēles stilu un spējām izcīnīt uzvaras pat visgrūtākajās situācijās. Spēlētājai ir liela motivācija uzvarēt Sinsinati turnīrā, jo tas ne tikai paaugstinātu viņas rangu, bet arī sniegtu lielu pārliecību nākamajiem izaicinājumiem. Vēl jo vairāk, iespēja iekļūt pasaules desmitniekā ir ikkatras tenisistes sapnis.

Atbalsts no vīriešu puses

Ostapenko var cerēt arī uz citu Latvijas tenisistu atbalstu, jo Sinsinati notiek ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu konkurss. Latvijas vīriešu tenisa līderis, kas šobrīd ir izslēgts no turnīra, ir izteicis atbalstu Ostapenko un cer, ka viņa sasniegs labākos rezultātus.

Noslēgumā

Šodienaprakstā pievēršam uzmanību ne tikai Ostapenko gatavošanās procesam, bet arī emocionālajai un profesionālajai nozīmei šim mačam. Ikviens tenisa fans neapšaubāmi gaida ar nepacietību, lai redzētu, kā mūsu labākā tenisiste tiks galā ar vēl vienu izaicinājumu un vai viņa spēs turpināt ceļu pretī pasaules ranga TOP 10.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas