Ostapenko Toronto sāk ar uzvaru pār BadosuTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ostapenko Toronto sāk ar uzvaru pār Badosu

Ostapenko triumfs Toronto

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko turpina veidot iespaidīgu sniegumu Kanādā, kur šovakar sāka savu otro cīņu WTA 1000 turnīrā Toronto. Pretiniece bija spāņu tenisiste Paula Badosa, ar kuru Ostapenko izcīnīja pārliecinošu uzvaru - 3:6, 7:6(3), 6:2.

Spraiga cīņa uz cietā seguma

Turnīrs notiek uz cietā seguma, kas ir viena no Ostapenko stiprajām pusēm. Pirmajā setā Latvijas sportistei neizdevās atrast savu ritmu, un rezultātā Badosa izrādījās spēcīgāka. Tomēr Ostapenko nepadodoties, spēja gluži pretēji izcīnīt otro setu, kas noslēdzās ar taibreiku, kurā viņa parādīja savu labāko sniegumu, uzvarot ar 7:6(3).

Trešais sets - pārliecinošs fināls

Lēnām atgūstoties un iegūstot pārliecību pēc uzvarētā otrā seta, Ostapenko pievienoja vēl vienu uzvaru trešajā setā, kas beidzās ar rezultātu 6:2. Šis sets parādīja viņas jaudīgo spēli un apņēmību, nodrošinot vietu tālākajā turnīra kārtā.

Pēdējais vārds

Aļona Ostapenko pierādīja, ka viņa ir gatava saskarties ar labākajiem tenisistiem pasaulē. Šī uzvara pret Badosu ne tikai nostiprina viņas pozīcijas turnīrā, bet arī apliecina viņas ambīcijas cīnīties par augstām vietām WTA rangā. Paredzams, ka līdz šim neapstājoties, Aļona turpinās cīņu par titulu Toronto.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas