Ostapenko un Osaka spēkosies "US Open" ievada gaidītākajā cīņāTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ostapenko un Osaka spēkosies "US Open" ievada gaidītākajā cīņā

US Open sākums Ņujorkā

Šodien ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā oficiāli sācies "US Open", viens no populārākajiem un gaidītākajiem tenisa turnīriem pasaulē. Šī gada turnīrā piedalīsies vadošie tenisa spēlētāji no visas pasaules, un acis būs pievērstas ne tikai uz beisbola laukumu, bet arī uz cietā seguma, kas raksturīgs šim turnīram.

Ostapenko pret Osaku – spriedze pirms cīņas

Šodien plkst. 19.30, Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko uzsāks savu cīņu pret japāņu tenisa zvaigzni Naomi Osaku pirmajā kārtā. Gan Ostapenko, gan Osaka ir pieredzējušas spēlētājas, kas var lepoties ar lieliem panākumiem savā karjerā, tādēļ gaidāma ir spraiga un emocionāla spēle, kurā abas centīsies pārsteigt ne tikai viena otru, bet arī līdzjutējus.

Ostapenko – Latvijas lepnums

Aļona Ostapenko ir bijusi Latvijas tenisa simbols kopš 2017. gada, kad viņa triumfēja "French Open" turnīrā. Viņa ir pazīstama ar savu aizraujošo spēles stilu, spēcīgajiem uzbrukumiem un neprognozējamo spēli. Līdzjutēji cer, ka viņa spēs parādīt savu labāko sniegumu un izsist Hirošimu no spēles.

Naomi Osaka – atgriešanās spiediens

Noami Osakam, divkārtējai "Grand Slam" čempionei, šī spēle ir īpaši svarīga, jo viņa atgriežas tenisa laukumā pēc ilgā pārtraukuma. Viņas persona ir pelnījusi plašu uzmanību ne tikai sportā, bet arī ārpus tā, un šī spēle varētu iezīmēt jauna sākuma sākumu, kas varētu veicināt viņas atgriešanos elitei.

Vai redzēsim pārsteigumus?

Ņemot vērā abu spēlētāju potenciālu un pieredzi, ir grūti prognozēt, kas uzvarēs šajā cīņā. Ostapenko un Osaka ir spējīgas spēlēt gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, tādējādi radot lielu spriedzi šajā gaidītajā duelī. Tenisa fani visā pasaulē ar bažām un nepacietību gaida, lai redzētu, kurš noslēgs šo cīņu kā uzvarētājs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas