Otrdien sāks tirgot biļetes uz 2025. gada Eiropas čempionātu basketbolā RīgāBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Otrdien sāks tirgot biļetes uz 2025. gada Eiropas čempionātu basketbolā Rīgā

Biļešu tirdzniecība uz Eiropas čempionātu basketbolā

Otrdien, 27. augustā, tiks dots starts biļešu tirdzniecībai uz 2025. gada Eiropas vīriešu basketbola čempionātu, kas norisināsies Rīgā un citās rīkotājvalstīs. Šī datums ir īpaši nozīmīgs, jo tas atzīmē tieši gadu līdz finālturnīra sākumam.

ierobežots skaits biļešu

Latvijā pirmās biļešu tirdzniecības kārtā būs pieejami ierobežots skaits biļešu komplektu “Seko Latvijas komandai”. Šie komplekti būs pieejami dažādās cenu kategorijās un nodrošinās skatītājiem iespēju redzēt visas piecas spēles grupas turnīrā, kas noteikti piesaistīs gan vietējos līdzjutējus, gan arī basketbola fanus no citām valstīm.

Detalizēta informācija tuvākajā laikā

Par biļešu tirdzniecības kārtību un termiņiem detalizēta informācija tiks sniegta piektdien. Līdzjutējiem ieteicams būt uzmanīgiem un sekot līdzi informācijai, lai nodrošinātu sev iespēju iegādāties biļetes uz Šo nozīmīgo basketbola notikumu. Doma par Latvijas komandas spēlēm un iespēju būt klāt šajā vēsturiskajā posmā noteikti ir ierakstīta daudzu fanātu plānos.

Gaidas uz 2025. gada turnīru

2025. gada Eiropas čempionāta basketbolā organizēšana Rīgā ir milzīgs notikums ne vien Latvijas sporta vēsturē, bet arī valsts starptautiskajā atpazīstamībā. Turnīrs sniegs iespēju Latvijas basketbola izlasei demonstrēt savas prasmes uz plašāka skatuves, kā arī piesaistīt daudzu citu valstu līdzjutēju interesi un atbalstu. Mēs visi ar nepacietību gaidām, kā Rīga pārsteigs pasaule šī lieliskā turnīra gaitā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas