Pačepko divi vārti palīdz "Olainei" izlīst no izkrišanas zonas

Vēsturiska uzvara "Olainei"

AFA "Olaine" futbolisti šajā nedēļas nogalē sniedza izcilu sniegumu, izcīnot graujošu uzvaru ar 5:0 pār "Rēzekni" Nākotnes līgas 19. spēļu kārtā. Šī uzvara ir ne tikai emocionāli uzmundrinoša pašiem olainiešiem, bet arī stratēģiski svarīga, jo ļāva komandai izkļūt no izkrišanas zonas.

"Rēzeknes" komanda piedzīvo sāpīgu zaudējumu

Savukārt latgalieši no "Rēzeknes" šajā spēlē piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu, kas viņus nostumj uz turnīra tabulas apakšu. Nespējot pretoties "Olaine" uzbrukumiem, "Rēzekne" palika bez izredzēm cīnīties par punktiem, kas tagad viņiem liek nopietnāk pārdomāt nākotnes stratēģijas.

Kā "Alberts" apgrūtina cīņu par Virslīgu

Turpretī cīņā par Virslīgas vietu Daugavpils JDFS "Alberts" piedzīvoja sāpinātu zaudējumu, piekāpjoties ar 0:1 "Skanstes" vienībai. Šis zaudējums kļuvis par papildus slogu komandas ambīcijām sasniegt augstāku līmeni, un komanda būs spiesta meklēt risinājumus, lai uzlabotu rezultātus turpmākajās spēlēs.

Nākotnes izaicinājumi "Olainei" un pārējām komandām

AFA "Olaine" šobrīd ir nodrošinājusi sev elpas brīdi, taču nākotnes spēles sola daudzus izaicinājumus. Nākamajās kārtās katrai komandai būs jāstrādā smagi, lai uzlabotu savu pozīciju tabulā un kvalificētos Virslīgas turnīram. Arī "Rēzekne" un "Alberts" noteikti centīsies uzlabot gan savu spēli, gan rezultātus, lai nepieļautu papildu zaudējumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas