• 2024. gada 28. augusts 21:18
  • Delfi
  • 8

Pagaidām bez Šilova – Vītoliņš nosauc Latvijas izlases sastāvu cīņai par olimpisko ceļazīmi

Latvijas hokeja izlases sastāvs olimpiskajam kvalifikācijas turnīram

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš trešdien, 28. augustā, paziņoja par izlases sastāvu, kas piedalīsies olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Šis turnīrs notiks no 29. augusta līdz 1. septembrim "Arēna Rīga". Latvijas Hokeja federācija informēja, ka turnīrā piedalīsies spēcīgas hokeja komandas, un mūsu izlasei ir svarīga iespēja izcīnīt ceļazīmi uz nākamajām olimpiskajām spēlēm.

Iztrūkums Šilovā

Interesanti, ka izlasē nav iekļauts vārtsargs Artūrs Šilovs. Šī ziņa ir ievērojama, jo Šilovs pēdējā laikā ir bijis viens no Latvijas izlases stūrakmeņiem un viņa iztrūkums var ietekmēt komandas sniegumu turnīra gaitā. Treneris Vītoliņš ir pārliecināts par pārējo vārtsargu spēju aizstāt Šilovu un veidot stabilu aizsardzību.

Kvalifikācijas turnīra nozīme

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs ir izšķiroša iespēja Latvijas izlasei iekļūt olimpiskajās spēlēs, kas notiks 2024. gadā. Kvalifikācijas turnīrā komanda sacentīsies ar citiem spēcīgiem pretiniekiem, un katrs mačs būs izšķirošs. Vītoliņš pauda optimismu par komandas iespējam, uzsverot, ka talantīgie spēlētāji ir gatavi cīņai un cer uz atbalstu no līdzjutējiem.

Atbalsts no līdzjutējiem

Turnīrs "Arēna Rīga" solās būt spraigs un emocijām bagāts. Hokeja fanātiem būs iespēja redzēt mūsu izlasi tuvāk un atbalstīt to no tribīnēm. Līdzjutēju atbalsts var būt izšķirošs, un organizatori aicina visus sporta entuziastus piedalīties un radīt lielisku atmosfēru. Latvijas izlase ir apņēmības pilna parādīt labāko sniegumu un cīnīties par olimpisko ceļazīmi, un rūpīgi turpinās gatavošanos gaidāmajiem mačiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas