
Pagatavo Lieldienu rīta sāļās vafeles ar greznu ceptas olas dekoru
Grezna Lieldienu rīta maltīte
Salds vai sāļš? Katram savs, un vienaldzīgo šajā jautājumā nav. Lieldienu rīts ir laiks, kad galdā jāliek ko īpašu. Šogad piedāvājums ir īpaši interesants - Lieldienu rītā varat pagatavot saldas vafeles vai izvēlēties sāļās vafeles, kuras apvieno divas garšas vienā!Patiesi īpašs ēdiens
Kinoloģe un fitnesa trenere Monta Priede, sadarbībā ar “Rimi” šefpavāru Normundu Baranovski, piedāvā sāļo vafeļu recepti. Šī delikatese būs katra Lieldienu galda lepnums un neaizmirstams garšas baudījums. Šīs vafeles ir ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas, jo tās gatavotas no kvalitatīvām izejvielām.Ceptas olas kā lielisks dekors
Vafeles var pasniegt ar greznu ceptu olu dekoru, kas piešķir ēdienam īpašu šarmu un estētiku. Olu ēdieni Lieldienās ir tradīcija, un šis kombinētais ēdiens noteikti iepriecinās ikvienu viesi. Tā būs lieliska iespēja padarīt Lieldienu rītu vēl svinīgāku un gādīgāku.Baudiet kopā ar tuvajiem
Nekas nav labāks par kopā pavadītu laiku pie galda. Pagatavojiet jalūgu vafeles, greznās ceptās olas un dalieties ar šo unikālo garšu piedzīvojumu ar ģimeni un draugiem. Lieldienas ir laiks svinēt un baudīt, un sāļās vafeles ar ceptām olām noteikti būs mūsu atmiņu sastāvdaļa.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit