• 2024. gada 26. jūlijs 20:30
  • NRA
  • 10

Pakrojas muižā no 9 metru augstuma nokritusi māksliniece

Māksliniece kritusi no 9 metru augstuma

Pakrojas muižā notikušais Ziedu, mākslas un mīlestības festivāls piedzīvoja negaidītu un dramatisku notikumu, kad māksliniece dramatiskajā triku pārstāvēšanā kritusi no 9 metru augstuma. Starp festivāla dalībniekiem un apmeklētājiem izplatījās bažas par mākslinieces labklājību, un uzreiz tika izsaukti medicīnas darbinieki.

Festivāla elpu aizraujošie brīži

Festivāls, kas norisinājās Pakrojas muižā, bija pārpildīts ar elpu aizraujošiem priekšnesumiem no profesionāļiem, kas ieradušies no ārzemēm. Viņi parādīja trikus, iemiesojot Viļamas Šekspīra dzejoļa "Sapnis vasaras naktī" tēlus. Apmeklētāji varēja baudīt ne tikai mākslinieciskus priekšnesumus, bet arī iesaistīties dažādās aktivitātēs, kas saistītas ar Latvijas kultūru un tradīcijām.

Traģiskā incidenta sekas

Pēc incidenta festivāla organizatori nekavējoties pārtrauca triku izpildes un sāka izvērtēt situāciju. Aptuveni stundas laikā ambulanse ieradās notikuma vietā, lai sniegtu pirmo medicīnisko palīdzību māksliniecei. Pag līdz šim brīdim, organizatori centās nomierināt satrauktos apmeklētājus un nodrošināja, ka drošības pasākumi tiks pastiprināti, lai novērstu līdzīgus incidentus nākotnē.

Fonda mērķis un nākotne

Lai gan šis incidents radīja bažas un apjukumu, festivāla organizatori norādīja, ka pasākums turpinās un viņi plāno turpināt atbalstīt mākslas un kultūras attīstību. Festivāls bija iecerēts kā vieta, kur cilvēki varētu apvienoties, lai svinētu mākslu, mīlestību un dzīvi, un organizatori apstiprināja, ka turpinās programmu, lai saglabātu festivāla gaisotni. Pavisam noteikti šis notikums atgādināja par mākslas pasaules nenoteiktību un to, cik svarīgi ir nodrošināt mākslinieku drošību uz skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas