• 2024. gada 26. jūlijs 17:43
  • TV3
  • 8

Pakrojas muižā no deviņu metru augstuma nokritusi akrobāte

Traģisks incidents Pakrojas muižā

Pakrojas muižā, kur šobrīd norisinās ziedu, mākslas un mīlas festivāls, notikusi traģiska situācija. No deviņu metru augstuma nokritusi akrobāte, kas piedalījās festivālā. Par šo notikumu informēja Pakrojas muižas komunikācijas vadītāja Latvijā Danute Vareikaite.

Festivāla mērķi un aktivitātes

Ziedu, mākslas un mīlas festivāls ik gadu piesaista daudzus viesus, piedāvājot dažādas aktivitātes un izklaides. Acīmredzot, šis incidents ir ietekmējis festivāla atmosfēru un organizatorus, kas centās nodrošināt drošu un jauku vidi apmeklētājiem.

Pirmā palīdzība un ārstu iejaukšanās

Pēc akcidenta tūlīt tika izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesti. Akrobāte tika nogādāta slimnīcā ar traumas, taču pagaidām nav sniegta informācija par viņas stāvokli. Festivāla apmeklētāji ir satraukti un norūpējušies par notikušo.

Organizatoru reakcija un drošība pasākumos

Festivāla organizatori pauda dziļu nožēlu par notikušo un solīja veikt iekšēju izmeklēšanu, lai noskaidrotu visus apstākļus, kas noveda pie šī nelaimes gadījuma. Viņi uzsver, ka dalībnieku drošība ir pirmajā vietā un strauji plāno uzlabot drošības pasākumus nākotnē.

Sabiedrības reakcija un atbalsts

Sociālajos tīklos un medijos reakcionāri izsaka līdzjūtību pārdzīvotājām un viņu ģimenēm. Daudzi cilvēki ir pauduši atbalstu un vēlmi sadarboties ar organizatoriem, lai uzlabotu drošības standartus šādos notikumos. Festivāls joprojām turpinās, taču pēc šī incidenta apmeklētāji ir kļuvuši piesardzīgāki.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas