Paolīni un Andrejeva izsit Top4 tenisistes, sasniedzot pirmos Grand Slam pusfinālus

Itāliete Žasmina Paolīni izsit Top4 tenisistes

Šajā French Open sieviešu vienspēļu pusfinālā izcils sniegums no puses parādīja itāliete Žasmina Paolīni, uzvarot četrus augstāk nosvērtus spēlētājus. Viņa sasniedza pirmo Grand Slam pusfinālu savā karjerā, pārspējot tādas spēles kā Ashleigh Barty un Maria Sakari. Paolīni parādīja savu spēcīgo spēli un izturēbu pret pretinieču uzbrukumiem, liekot viņai sasniegt augstos sasniegumus.

Neitrālā tenisiste Mirra Andrejeva arī sasniedz pusfinālu

Līdzās Paolīni, neitrālā tenisiste Mirra Andrejeva arī pārsteidza turnīra piekritējus, sasniedzot savu pirmo Grand Slam turnīru pusfinālu. Viņa uzvarēja Kamilu Georgi un Dajanu Jastremsku, lai iekļūtu starp četrām labākajām sieviešu spēlēm French Open. Andrejeva pierādīja savu spēku un neatņemamo gribu uzvarēt pret ļoti stipriem pretiniekiem.

Uz priekšu uz vēl lielākiem panākumiem

Šie ir tikai sākums Paolīni un Andrejevas karjerām, kas nosaka jaunus standartus sieviešu tenisā. Viņas abi ir pierādījuši savu potenciālu un spēju konkurēt ar labākajām tenisistes pasaulē. Turpmākajos turnīros varētu sagaidīt vēl lielākus panākumus no šīm abām spēlētājām, kurām jau ir sasniegts tik daudz tiešsaistes aprindās un kas gaida uz jauniem izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas