• 2024. gada 18. jūnijs 17:02
  • Delfi
  • 11

Par sociālo tīklu sensāciju kļūst "Euro 2024" fans, kurš pārlaidis nakti stadionā; UEFA noliedz šādu notikumu

Par sociālo tīklu sensāciju kļūst "Euro 2024" fans, kurš pārlaidis nakti stadionā

Anglijas futbola izlases līdzjutējs, kurš sociālajos tīklos iemantojis atpazīstamību ar video, kurā it kā pārnakšņojis Gelzenkirhenes stadionā, ir radījis lielu sašutumu un uzmanību pēdējās nedēļās. Šīs parādības ietekme ir tik liela, ka vairāki plašsaziņas līdzekļi jau ir vērsušies uzmanību uz šādu neķītru rīcību.

UEFA noliedz šādu notikumu

Tomēr, nesen Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) apgalvoja, ka šis notikums nekad nav noticis. Pēc Eiropas čempionāta ("Euro 2024") finālturnīra spēles, UEFA ir komentējusi, ka šī ziņa ir pilnīgi nepamatota un nepatiesa. UEFA aicina sociālo tīklu lietotājus neuzticēties šādai viltus informācijai, kas var radīt negatīvu ietekmi uz futbola pasauli.

Bezatbildīga rīcība kaitē sporta reputācijai

Šāda veida sensācijas un viltus informācija var būt ļoti kaitīga sporta pasaulē, jo tā var radīt aizdomas un neuzticību pret futbola organizācijām un sportistiem. Tāpēc ir svarīgi būt kritiskiem un pārbaudīt informāciju, pirms to dalīties sociālajos tīklos, lai nepieļautu tādu nevēlamo situāciju kā šajā gadījumā ar "Euro 2024" faniem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas