Paralimpiskais medaļnieks Apinis: "Esmu lepns, ka esmu latvietis"

Apinis izsaka lepnumu par Latviju

Paralimpiskais medaļnieks Aigars Apinis ir apņēmības pilns un lepojas ar savu piederību Latvijai. Sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) viņš uzsvēra, ka ir patiesi lepns, ka ir latvietis, un tas dod viņam papildus motivāciju sacensībās. Šī apņēmība ir redzama ne tikai viņa vārdos, bet arī ikdienas trenēšanās procesā, kur viņš iegulda daudz laika un pūļu.

Diska mešana kā augstu rezultātu solījums

Aigars Apinis ir pārliecināts par savu sniegumu Parīzes paralimpiskajās spēlēs, jo jau iesildīšanās laikā viņš juta, ka ir gatavs sasniegt augstu rezultātu diska mešanā. "Pats uztraukums vairs nav tik liels, jo es jūtu, ka esmu labā formā. Esmu izdarījis visu, kas man jādara, lai būtā būtu savā labākajā versijā sacensībās," sacīja sportists. Šāda psiholoģiskā stabilitāte un pozitīva attieksme ir būtiska, ja runājam par augstvērtīgiem sporta sasniegumiem.

Parīzes paralimpiskās spēles tuvojas

Parīzes paralimpiskās spēles ir tuvāk par tuvākajām sacensībām, un Aigars Apinis ir gatavs pierādīt savas spējas pasaules līmenī. Pirms šīm sacensībām viņš ir ieguldījis neskaitāmas stundas treniņos, cenšoties uzlabot savu mešanas tehniku un fizisko sagatavotību. "Katrs treniņš mani tuvina mērķim – izcīnīt medaļu un nest Latvijas vārdu pasaulē," viņš piebilda.

Atbalsts no sabiedrības un tuviniekiem

Aigars Apinis arī norādīja, cik svarīgi ir saņemt atbalstu gan no sabiedrības, gan no tuviniekiem. "Es jūtu, ka cilvēki tic man, un tas ir neticami iedvesmojoši. Ģimene un draugi atbalsta mani, un tas man dod papildu spēku," viņš uzsvēra, atzīstot, ka apņēmīgā sportista ceļš ne vienmēr ir viegls, bet apkārtējā atbalsts to padara daudz vieglāku.

Visu acis vērstas uz Aigaru Apini

Tā kā iepriekšējā pieredze un sasniegumi ir nākuši dažādos sporta pasākumos, Apinis ir kļuvis par Latvijas paralimpiskās komandas vienu no zvaigznēm. Ar lielām cerībām un gaidām tiek gaidīti nākamie rezultāti, un daudzi sporta līdzjutēji ir apņēmības pilni sekot līdzi Aigara sniegumam Parīzē, cerot, ka viņš spēs parādīt visu, ko ir mācījies un sasniedzis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas