• 2024. gada 6. septembris 14:12
  • Delfi
  • 9

Parariteņbraucēju Gailišu apdzen par apli; sportists "galīgi neapmierināts" ar savu startu

Oskara Gailiša starts Parīzē

Latvijas parasportists Oskars Gailišs piektdien piedalījās Parīzes paralimpiskajās spēlēs šosejas riteņbraukšanā, sacenšoties grupas braucienā C4-C5. Diemžēl Gailiša starta gaita nebija tāda, ko viņš vēlētos atcerēties, jo sportists sacensības noslēdza 18.pozīcijā un tika apsteigts par apli.

Gailiša emocijas pēc sacensībām

Pēc sacensībām Oskars izteica savas emocijas, norādot, ka ir "galīgi neapmierināts" ar savu sniegumu. "Tas nebija tas, kā es biju cerējis," atzina sportists, uzsverot, ka centās doties pēc iespējas labāk, taču rezultāts neapmierināja.

Sacensību gaita un izaicinājumi

Grupas brauciens bija intensīvs un prasīgs, ar spēcīgiem konkurentiem, kas neļāva Gailišam izvairīties no lielajiem izaicinājumiem. Lai gan viņš ir trenējies daudzus gadus un ir pieredzējis sportists, šoreiz apstākļi nebija viņam labvēlīgi.

Nākotnes plāni un cerības

Neraugoties uz neveiksmīgo startu, Oskars izteica cerību, ka viņam būs iespēja uzlabot savus rezultātus nākotnē. "Es neplānoju padoties. Šis ir tikai sākums, un es turpināšu cīnīties," sacīja sportists, apliecinot apņēmību turpināt attīstīties un meklēt iespējas nākamajos turnīros.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas