• 2024. gada 31. jūlijs 12:45
  • Delfi
  • 8

Parīzes olimpiskās spēles: Graudiņa/Samoilova mēģina tikt pie pirmās uzvaras. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Parīzes olimpiskās spēles tuvinās savam kulminācijas punktam

Parīzē, kur šobrīd risinās 2024. gada olimpiskās spēles, Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ir gatavas izcīnīt savu pirmo uzvaru D apakšgrupā. Trešdien, 31. jūlijā, viņas aizvadīs savu otro spēli pret paragvajietēm Hjulianu Poleti un Mišelu Valjenti.

Spēle kā izsistā akmens

Pirmajā spēlē Graudiņa/Samoilova neizdevās gūt panākumu, tādēļ šī spēle kļūst par izšķirošu, lai saglabātu iespēju pēc iespējas labāk iekļūt nākamajās kārtās. Abām sportistēm ir liels spiediens, taču gan kopš bērnības, gan profesionālajā karjerā iegūtā pieredze var izrādīties izšķiroša šajā brīdī.

Pretinieces: Hjuliana Poleti un Mišela Valjenti

Paragvajas duets, Hjuliana Poleti un Mišela Valjenti, ir spēcīgas konkurentes, kuras arī meklē pirmo uzvaru turnīrā. Viņu kombinācija uz laukuma ir labi saskatāma, taču Graudiņai un Samoilovai ir savas taktiskās priekšrocības, kuras varētu izrādīties izšķirošas, lai gūtu uzvaru.

Ko sagaidīt no spēles?

Spēles laikā būtiski būs noskaņoties, saglabāt mieru un būt psiholoģiski gatavām izaicinājumiem. Graudiņas dinamiskā spēle kopā ar Samoilovas stratēģisko domāšanu var veidot spēcīgu kombināciju, kas var novest pie vēlamā rezultāta. Spēles tiešraide būs pieejama tiešsaistē, un fani cer, ka Latvijas izlase gūs vēsturisku uzvaru.

Aicinājums atbalstīt

Fani aicināti aktīvi sekot līdzi spēles tiešraidei un sniegt atbalstu mūsu sportistēm. Neatkarīgi no rezultāta, tas ir unikāls brīdis Latvijas sportā, un katra līdzjutēju uzmanība ir svarīga, lai palīdzētu mūsu volejbolistēm izcīnīt uzvaru uz olimpiskās skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas