Parīziešiem Nicā jāatspēlējas, Lionai otrā lieliskā nedēļa pēc kārtasFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Parīziešiem Nicā jāatspēlējas, Lionai otrā lieliskā nedēļa pēc kārtas

Francijas augstākās līgas notikumi

Šo rudens otro izlašu spēļu posmu Francijas augstākajā futbola līgā vadīs Monako komanda, kas šobrīd ir izvirzījusies līderpozīcijā. Šovakar notikušajā spēlē Parīzes "Saint-Germain" dalīja punktus ar Nicas futbolistiem, noslēdzot maču ar rezultātu 1:1.

Parīzes "Saint-Germain" un Nicas spēle

Spēle, kas notika slavenajā "Parc des Princes", pierādīja, ka šajā sezonā cīņas par punktiem ir ārkārtīgi sīvas. Kamēr "Saint-Germain" mēģināja izcīnīt uzvaru, Nicas komanda pierādīja, ka ir gatava stāties pretī kā revitalizēta komanda. Vairāki izcili mirkļi no abām pusēm radīja intrigu līdz pat pēdējām minūtēm, tomēr neizšķirts rezultāts kļuva par likteni.

Liona – otrā lieliskā nedēļa pēc kārtas

No otras puses, Lionas komanda šajā sezonā turpina apsteigt gaidīšanas uzvaru sēriju. Arī šajā nedēļā tie izcīnīja kārtējo uzvaru, apliecinot savu statusu kā vienai no spēcīgākajām komandām šosezon. Divas lieliskas nedēļas ne tikai uzlabo trenera komandas atmosfēru, bet arī sagatavo ļoti svarīgas spēles nākotnē.

Kopumā – cīņas gars un konkurence

Francijas augstākā līga šajā sezonā ir kļuvusi par spriedzes pilnu cīņu ar vairākām komandām, kas pretendē uz titulu. Parīzes "Saint-Germain" ir noteikti jāatspēlējas, ja vēlas nostiprināties pozīcijā un nepieļaut Lionai un Monako izvirzīšanos uz augšu. Futbola līdzjutēji var gaidīt aizraujošas spēles nākotnē, kad katra komanda centīsies pierādīt savu vērtību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas