"Party tramvaji" un pārregulācija – Rīgas deputāti debatē par dzērienu aizliegumu sabiedriskajā transportāLatvijā/Sabiedrība
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 16. jūnijs 17:03
  • Delfi
  • 13

"Party tramvaji" un pārregulācija – Rīgas deputāti debatē par dzērienu aizliegumu sabiedriskajā transportā

"Party tramvaji" un pārregulācija

Trešdien Rīgas dome lēma par grozījumiem sabiedriskā transporta lietošanas noteikumos, aizliedzot atvērtus dzērienus bez vāciņiem. Priekšlikums raisīja debates deputātu starpā, jo tas uzradies pēkšņi un nav īsti skaidrs, kādus dzērienus sabiedriskajā transportā turpmāk varēs lietot.

Deputātu debatēs

Daži deputāti atbalsta šo grozījumu, norādot, ka tas palīdzēs mazināt netīrību un nepatīkamo smaku sabiedriskajā transportā. Tomēr citi domā, ka tas ir pārregulējums un ierobežojums sabiedrībai.

Kādi dzērieni būs atļauti?

Viena no būtiskākajām debatēm ir par to, kādos veidos un kādi dzērieni turpmāk būs atļauti sabiedriskajā transportā. Vai tas attieksies tikai uz alkoholiskajiem dzērieniem vai arī tiks ietverts arī ūdens vai sulas?

Turpmākie soļi

Pēc debatēm par šo tēmu, Rīgas dome drīzumā lems par gala grozījumiem un izstrādās skaidrākus noteikumus saistībā ar dzērienu lietošanu sabiedriskajā transportā. Būs interesanti redzēt, kāda iznākumā būs šīs debates un cik daudz atbalsta vai pretestības saņems jaunie noteikumi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas