Pasaules bronzu ieguvušais hokejists Kārlis Čukste 27 gadu vecumā beidz karjeruHokejs — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pasaules bronzu ieguvušais hokejists Kārlis Čukste 27 gadu vecumā beidz karjeru

Karjera, kas sasniegusi virsotnes

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Čukste, kurš ieguva bronzas medaļu 2021. gada Pasaules čempionātā, 27 gadu vecumā ir nolēmis beigt savu profesionālā spēlētāja karjeru. Tā ir liela notikums Latvijas hokejam, ņemot vērā Čukstes ieguldījumu izlases panākumos un viņa statusu kā talantīga un solīga spēlētāja, kurš spēja iekarot līdzjutēju sirdis.

Paziņojums sociālajos tīklos

Sportists savu lēmumu paziņoja piektdien, izmantojot sociālo tīklu "Instagram", kur dalījās ar saviem faniem un sekotājiem. Čukste atzina, ka ir lepns par visu, ko ir sasniedzis laukuma puses, taču tagad ir pienācis laiks uzsākt jaunu ceļu kā trenerim, daloties ar savām zināšanām un pieredzi ar jaunajiem hokejistiem.

Jauns ceļš kā treneris

Kārlis Čukste ir apņēmies turpināt savu karjeru hokeja nozarē, tomēr tagad no citas perspektīvas. Viņš norādīja, ka viņam ir liels prieks par iespēju trenēt un iedvesmot nākamo Latvijas hokeja talantu paaudzi. Sportista pāreja uz trenera lomu liecina par viņa degsmi un apņēmību, un tas rada cerības par potenciāli jauniem panākumiem nākotnē.

Vēstījums līdzjutējiem

Noslēdzot savu paziņojumu, Čukste pauda pateicību visiem līdzjutējiem, komandas biedriem un ikvienam, kurš atbalstījis viņu hokeja gaitās. Viņš uzsvēra, ka nekad neaizmirsīs visus kopā pavadītos brīžus un neizsakāmo atbalstu, kā arī cer, ka nākotnē spēs sagādāt jaunas emocijas un panākumus Latvijas hokejā, šoreiz no trenera pozīcijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas