• 2024. gada 23. maijs 21:00
  • Delfi
  • 19

Pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfināls: ASV – Čehija, Zviedrija – Somija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

ASV pret Čehiju: spēles apraksts

Pasaules hokeja čempionātā Čehijā ceturtdaļfināla spēlē ASV tiksies ar Čehiju. ASV izrādījušas lielisku sniegumu līdz šim, uzvarot visus savus pretiniekus grupu posmā. Savukārt Čehijas komanda ir cītīgi trenējusies, lai izcīnītu uzvaru mājinieku pūlēs. Šis mačs noteikti būs spilgts un emocionāls, jo abas komandas ir spēcīgas un gatavas cīnīties par vietu pusfinālā.

Zviedrija pret Somiju: spēles prognoze

Otrā ceturtdaļfināla spēle risināsies starp Zviedriju un Somiju Ostravā. Zviedrija ir zināma ar savu spēcīgo hokeja komandu, bet Somija ir pierādījusi savu stiprumu arī šajā turnīrā. Prognozējams, ka šis mačs būs ļoti līdzīgs, jo abas komandas ir līdzvērtīgas un gatavas cīnīties līdz pat pēdējai sekundei. Fanus gaidīs aizraujoša un spilgta hokeja izlases cīņa par vietu pusfinālā.

Ceturtdaļfinālu tiešraide

Lai sekotu līdzi ceturtdaļfināla spēlēm Pasaules hokeja čempionātā, jums ir iespēja noskatīties tiešraidē. Būs interesanti redzēt, kuras divas komandas spēs izcīnīt uzvaru un turpināt ceļu uz medaļām. Nezaudējiet iespēju piedalīties šajā hokeja svētkos, skatoties spēles tiešsaistē vai sekojot jaunākajām ziņām un rezultātiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas