• 2024. gada 25. maijs 19:00
  • Delfi
  • 13

Pasaules hokeja čempionāta pusfināls: Kanāda – Šveice. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Pasaules hokeja čempionāta pusfināls: Kanāda – Šveice. Teksta tiešraide

Pasaules hokeja čempionātā sestdien, 25. maijā, Kanādas un Šveices valstsvienības aizvada pusfināla spēli, cenšoties pievienoties Čehijai turnīra finālā.

Spēles gaidāmās sastāvs

Šajā pusfināla spēlē Kanāda tiks pārstāvēta ar savu spēcīgo komandu, kurā spēlē daudzi hokeja zvaigznes no NHL. Savukārt Šveices izlase ir pierādījusi savu spēju cīnīties arī ar spēcīgākajām pretinieku komandām un noteikti neļaus Kanādai viegli izkļūt uz finālu.

Spēles norise

Šveicei un Kanādai vēl jāparāda savas spējas šajā spēlē, un faniem noteikti būs uztraukums un intrigas, lai redzētu, kura komanda spēs izcīnīt uzvaru un tālāk cīnīsies par zelta medaļām. Hokeja fanus noteikti gaida aizraujoša un adrenalīns pārņemta spēle.

Teksta tiešraide

Tie, kas nevarēs šo spēli skatīties televīzijā, varēs seko vērā tiešraides tekstam, lai paliktu informēti par spēles gaitu un svarīgākajiem notikumiem. Tā būs lieliska iespēja piedalīties emocionālajā spēles procesā, neaizstājot savu iecienīto komandu spēli.

Šis pusfināls solās būt aizraujošs un pilns pārsteigumiem. Sekojiet līdzi spēles norisei un atbalstiet savu mīļāko komandu!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas