• 2024. gada 25. jūlijs 10:18
  • Delfi
  • 9

Paši neaizdegās – Līvbērzē vairākas dienas deg 1200 siena ruļļu

Ugunsgrēks Līvbērzes pagastā

Jelgavas novada Līvbērzes pagastā jau otro dienu turpinās ugunsgrēka dzēšanas darbi, kurā deg 1200 siena ruļļu. Uguns izcēlās vecajā fermas ēkā, kas pieder uzņēmumam "Agrofirma Jelgava". Šis incidents ir radījis ievērojamus zaudējumus uzņēmumam, kuram, jāatzīmē, šobrīd nav lopu.

Vēsture atkārtojas

Jāatzīmē, ka šis nav pirmais ugunsgrēks šajā objektā. Līdzīgs incidents notika jau 2020. gadā, kad uguns postīja daļu no uzņēmuma īpašumiem. Šāda situācija liek aizdomāties par drošības pasākumiem, kas tiek ievēroti uzņēmumā un tā īpašumos.

Zaudējumi uzņēmumam "Agrofirma Jelgava"

Ugunsgrēka rezultātā uzņēmumam radītos zaudējumus būs grūti aprēķināt, taču viennozīmīgi ir skaidrs, ka 1200 siens ruļļu iznīcināšana ievērojami ietekmēs uzņēmuma finansiālo stāvokli. Tā kā uzņēmums nav iesaistīts lauksaimniecības dzīvnieku audzēšanā, zaudējumi attiecas tikai uz iekšējo ražošanu.

Ugunsdzēsēji turpina darbu

Ugungrēka dzēšanas darbi vēl joprojām turpinās, un ugunsdzēsēji strādā, lai novērstu uguns izplatīšanos un nodrošinātu, ka ugunsnelaime nenotiek atkārtoti. Lai gan situācija tiek kontrolēta, tas ir atgādinājums par to, cik svarīgs ir ugunsdrošības pasākumu ievērošana lauksaimniecības nozarē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas