• 2024. gada 4. augusts 08:30
  • NRA
  • 9

Pašmāju Eirovīzija šogad notiks daudz agrāk, bet – ne citādi

Pašmāju Eirovīzija: Agrāk nekā jebkad agrāk

Šogad Latvijas Televīzija (LTV) iepriecinājusi mūzikas fanus ar paziņojumu par jauno “Supernova” konkursa norises laiku. Dziesmu pieteikšana sāksies jau 20. augustā, kas ir ievērojams solis attiecībā uz Latvijas Eirovīzijas tradīcijām.

Novembris piepildīts ar mūziku

Interesantākais pavērsiens ir tas, ka žūrijas atlasīto izpildītāju vārdi tiks publiskoti jau novembrī, nevis, kā ierasts, tikai nākamā gada sākumā. Tas ļaus klausītājiem un skatītājiem ātrāk iesaistīties konkursa procesos, gūstot iespēju vairāk laika sekot līdzi izpildītājiem un to dziesmām.

Kādas pārmaiņas gaidāmas šogad?

Lai arī šogad “Supernova” tiek organizēta agrāk, sarunas par tās formātu un struktūru turpinās. LTV ir apņēmības pilna saglabāt konkursa kvalitāti un aizrautību, kā arī nodrošināt, ka skatītāji saņem vislabāko no Latvijas mūzikas talantiem. Gaidāms, ka arī šogad atsauksmes par dalībnieku sniegumiem būs ļoti svarīgas, un tās darbosies kā motivators māksliniekiem.

Nepalaid garām iespēju

Ja esi mūzikas entuziasts un vēlies piedalīties “Supernova” piedzīvojumā, tad paturi prātā – pieteikšanas laiks sākas jau 20. augustā. Šī būs lieliska iespēja māksliniekiem prezentēt savus darbus un cīnīties par vietu uz Eirovīzijas skatuves. Aizraujošais ceļš soli pa solim vedīs pie noslēguma, kad noskaidrosim, kurš pārstāvēs Latviju starptautiskajā mūzikas konkursā. Esi aktīvs un seko līdzi jaunumiem, jo šogad “Supernova” solās būt aizraujošāka un dinamiskāka nekā jebkad agrāk!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas