• 2024. gada 23. jūlijs 08:00
  • NRA
  • 6

Patversmes saimniece: nav prognozējams, cik dzīvnieku cilvēki atkal pametīs

Simona Grundule: Patversmes saimniece ar sirdi dzīvniekiem

Simona Grundule ir Tukuma dzīvnieku patversmes saimniece un cilvēks, kas pilnībā veltījis savu dzīvi pamestu dzīvnieku glābšanai. Šī patversme ir kļuvis par drošu patvērumu desmitiem dzīvnieku, kuriem ir nepieciešama mīlestība un rūpes. Ik dienu Simona cīnās pret grūtībām, kas saistītas ar pamestu dzīvnieku audzēšanu un viņu labklājību.

Nav prognozējams nākotnes scenārijs

Simona apgalvo, ka ir grūti prognozēt, cik dzīvnieku cilvēki atkal pametīs. Pasaulē, kurā daudzi cilvēki izvēlas neuzņemties atbildību par dzīvniekiem, pastāvīgie pamestie dzīvnieki ir liels izaicinājums. "Mums ir jāpārvar šī problēma kopā, bet skaitļi ir satraucoši," viņa stāsta, apzinoties, ka cilvēku rīcība ir neparedzama.

Par ticību un cerību

Simona reiz izteicās, ka neies uz baznīcu, jo uzskata, ka tur viņai nāktos strīdēties ar mācītāju. Viņa dalās ar savām domām par ticību un Dievu, sakot: “Cik gadus jālūdz, lai pārstātu ciest slimi cilvēki, bērni, dzīvnieki?” Šos vārdus izsakot, viņa uzsver, ka realitāte ir skarba un baznīca dažreiz var šķist nevietā, kad runa ir par ikdienas cīņu ar skumjām patiesībām.

Baznīca ir patversme

Simona pats dēvē savu patversmi par savu "baznīcu", kur viņa atrod tīru mīlestību un apmierinājumu. "Mana baznīca ir šeit, un es esmu pateicīga Dievam, ka esmu sevi šeit atradusi," viņa piebilst, norādot uz to, cik svarīgs ir darbs, ko viņa dara. Viņas sirds ir atvērta visiem pamestajiem dzīvniekiem, un katrs izglābtais dzīvnieks ir solis tuvāk labākai dzīvei. Simona Grundule turpina cīnīties par dzīvnieku labklājību, pievēršot uzmanību tam, cik svarīgi ir apzināties atbildību, kas nāk ar dzīvnieku turēšanu. Tomēr cerība uz labāku nākotni ir tā, kas ļauj viņai turpināt savu vērtīgo darbu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas