Paula Cirša: "Uzvara Eiropas studentu spēlēs dāvāja satriecošas emocijas"

Uzvara, kas sagādāja emocijas

Paula Cirša, Rīgas Stradiņa Universitātes otrā kursa studente, nesen ieguva uzvaru Eiropas studentu spēlēs 3x3 basketbolā. Viņas panākums nebija tikai sportisks, bet arī emocionāls. “Uzvara dāvāja satriecošas emocijas,” viņa atklāj, uzsverot, cik svarīgs ir šis brīdis viņas karjerā un dzīvē.

Vasaras plāni un izaicinājumi

Jau pavasarī Paula apzinājās, ka vasarā viņai būs jābūt Debrecenā. “Vasaras plāns bija ļoti blīvs, turnīrs pēc turnīra,” stāsta viņa. Tas liecina par viņas apņēmību un mērķtiecību, kas bija nepieciešama, lai sasniegtu savus sportiskos mērķus. Laika atpūtai viņai palika vien aptuveni divas nedēļas, kas liecina par smago darba slodzi un konsekventu trenēšanos.

Basketbols kā dzīvesveids

Paula atzīst, ka vasaras periods nebija viegls – “Bija smagi un fiziski grūti.” Tomēr, neskatoties uz grūtībām, viņa uzsver, ka šo vasaru nemainītu pret neko citu. Basketbols ir ne tikai viņas sports, bet arī dzīvesveids, kas sniedz prieku un piepildījumu. Šī attieksme ir būtiska, lai saglabātu motivāciju un spēku turpināt cīnīties par saviem mērķiem.

Futurologija un cerības

Runājot par nākotni, Paula ir pārliecināta, ka viņai ir vēl daudzas iespējas ienest sporta pasaulē. “Es ceru, ka man izdosies turpināt attīstīt savas prasmes un gūt arvien jaunus panākumus,” viņa piebilst. Ar šādu apņēmību un spēcīgu entuziasmu Paula Cirša noteikti turpinās iedvesmot ne tikai sevi, bet arī citus jaunus sportistus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas