Pauls Timrots: pilsētas aktīvisti vēlas, lai bērni beidz sportot un iet atpakaļ trepēs pīpētSabiedrība/Ziņas/3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 26. maijs 14:19
  • Delfi
  • 13

Pauls Timrots: pilsētas aktīvisti vēlas, lai bērni beidz sportot un iet atpakaļ trepēs pīpēt

Pauls Timrots: pilsētas aktīvisti vēlas, lai bērni beidz sportot un iet atpakaļ trepēs pīpēt

Pauls Timrots retoriski uzsāk sarunu par pilsētas aktīvistiem, kuri vēlas, lai bērni beidz sportot un atgriežas pie mazkustīga dzīvesveida. Viņš norāda uz kliedzošo mazākumu, kas mēģina ierobežot sportojošo vairākumu. Timrots šo jautājumu apspriež TV raidījumā "Zebra", izceļot Grīziņkalna stāstu un aktuālos notikumus.

"Var klusāk? Hallo, nu bišķiņ klusāk! Ļoti klusāk, kategoriski pieprasām klusāk!" - šādi Timrots ievada diskusiju par šo aktuālo tēmu, kurā ir sajūtama apspiešanas gaisotne un netaisnība pret sportiskiem jauniešiem.

Pilsētas aktīvisti cenšas ietekmēt bērnus un jauniešus, lai tie beigtu nodarboties ar sportu un atgrieztos pie savaikšanas trepēs un pīpēšanas. Viņi izvirza dažādas argumentus, kāpēc sportošana ir nevajadzīga un kaitīga, cenšoties mainīt sabiedrības attieksmi pret fizisko aktivitāti un veselīgu dzīvesveidu.

Tomēr Timrots un citi sabiedrības pārstāvji atbalsta sporta veicināšanu un uzskata, ka bērni un jaunieši ir jāmotivē nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, lai saglabātu labu veselību un labklājību. Viņi aicina sabiedrību neļaut sevi ietekmēt negatīvajiem vēstījumiem, bet turpināt atbalstīt sporta attīstību un jauniešu iesaisti sportiskās aktivitātēs.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas