Pēc 131 spēles izlases rindās Millers atvadās no Vācijas valstsvienībasFutbols — EURO 2024
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pēc 131 spēles izlases rindās Millers atvadās no Vācijas valstsvienības

Pēc 131 spēles izlases rindās Millers atvadās no Vācijas valstsvienības

LETA. 2014. gada Pasaules kausa ieguvējs Vācijas futbola izlases rindās Tomass Millers beidz karjeru Vācijas futbola izlasē, Millers vēsta sociālajos medijos ievietotajā video.

Tomass Millers nolemj noslēgt savu karjeru Vācijas izlasē

Pēc 131 spēlēm Vācijas futbola izlases rindās, 32 gadus vecais Tomass Millers ir nolemts noslēgt savu karjeru šajā valstsvienībā. Viņš ir paziņojis par savu lēmumu sociālajos medijos ievietotajā video, kurā pateicas visiem atbalstītājiem un lūdz sapratni par šo lēmumu.

Millers atceras savas lielākās panākumus Vācijas izlasē

Tomass Millers ir bijis būtisks spēlētājs Vācijas futbola izlases sastāvā, piedaloties daudzās nozīmīgās sacensībās un palīdzot valstsvienībai iegūt 2014. gada Pasaules kausu. Viņš atceras savas lielākās panākumus un sadarbību ar saviem komandas biedriem, bet tagad ir pienācis laiks doties uz jauniem izaicinājumiem un atvadīties no izlases.

Nākotnē Millers plāno turpināt karjeru klubbā

Lai gan Tomass Millers šobrīd atvadās no Vācijas futbola izlases, viņš joprojām plāno turpināt savu karjeru klubu futbolā. Viņš ir pateicīgs par iespēju pārstāvēt savu valsti un ir gatavs sākt jaunu nodaļu savā sporta karjerā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas